Домусчиев: Пак дадохме въздух на Левски и Литекс, но нали обещах интересно първенство

"Браво на ЦСКА, ВИП-ложата вече не е онази дупка, която беше", заяви Домусчиев след 0:0 с "червените"

Домусчиев: Пак дадохме въздух на Левски и Литекс, но нали обещах интересно първенство
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призна, че нулевото равенство между отбора му и ЦСКА не му е харесало единствено заради липсата на голове, предаде репортер на Novsport.com. Двата тима завършиха 0:0 на "Армията" в дербито на 21-ия кръг на родната "А" група. 
 
"Не ми хареса много мачът, защото нямаше голове, спорно е кой трябва да е по-доволен. Пак дадохме въздух на Левски и Литекс, но затова първенството е интересно, нали съм обещал интересно първенство. Играхме за победа, в началото тръгнахме с една много добра възможност на Михаил Александров", заяви Домусчиев след края на мача. 
 
Относно борбата за титлата във върховете на класирането собственикът на "орлите" заяви: "Нито ние играем по отличен начин, нито другите отбори се представят кой знае колко добре. Можеше да водим с повече пред останалите, но това, което ме радва е, че можем да се учим от грешките си и да ги изчистваме до края на сезона и след него".
 
Кирил Домусчиев изтъкна, че е наясно къде са проблемите на отбора му, но трябва време, за да бъдат решени те.
 
За съдбата на Емил Гъргоров на "Лудогорец Арена" босът на "орлите" обяви: "Не мога да кажа преди лятото. Доколкото знам все още не е подписал договор. Гъргоров вече е легенда на клуба, капитан на отбора, държим на него, ако до лятото не получи удовлетворителни предложения, в Лудогорец винаги има място за него". 
 
Кирил Домусчиев призна още, че е похвалил ръководството на "червените" за последните ремонти по стадиона: "Похвалих ги за това, което са направил тук. Вече не е онази дупка, която беше горе ВИП-зоната. Това е пътят - собствениците да дават пари, което е похвално". 
 
"На последния ни мач имаше 3 хиляди човека, продали бяхме 250 семейни билета, връщаме хората на стадиона, но за това трябва да има условия и да няма някакви олигофрени на стадиона. Ние сме на прав път дългосрочно казано. В момента не сме, но за 2 години постигнахме много повече от това, което очаквахме и планирахме", каза още шефът на шампионите. 
 
Домусчиев изрази мнение, че главният рефер Георги Йорданов и асистентите му са се справили с мача: "Смятам, че съдиите се справиха, същото е мнението и на колегите от ЦСКА". 
 
Накрая на въпрос по-силен ли е Лудогорец през 2013-а, отколкото през 2012-а година, той заяви: "Не е по-силен, но това е мое лично мнение. Отборите през тази година са и много по-равностойни". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки