Радуканов: Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион и ще се борим + ВИДЕО

”Можехме и да победим, накрая можехме и да загубим мача", заяви наставникът на ЦСКА

Радуканов: Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион и ще се борим + ВИДЕО

”Нямаше много положения. Интересен и динамичен мач. Жалко, че не можахме да победим заради публиката, която бе дошла”, коментира наставникът на ЦСКА Милен Радуканов след края на дербито с Лудогорец. Мачът на стадион „Българска армия” завърши наравно 0:0.

”Видяхте първото полувреме опитахме се да пресираме, опитахме се да притиснем противника в неговата половина, но не се получи. Имаме си много наши грешки, които се виждат от всички и които трябва да изчистим”, заяви Радуканов пред камерите на News7, като също така изрази благодарности към публиката на ЦСКА.

”Можехме и да победим, накрая можехме и да загубим мача, видяхте какво положение изпуснаха те. Мисля, че бяхме по-активният отбор. Очаквахме изненадите в техния състав, бяхме подготвени”, добави Радуканов.

На пресконференцията след мача наставникът на ЦСКА допълни пред репортер на Novsport.com: „Вярвам, че ЦСКА ще стане шампион и ще се борим. Не искам да правя сметки, нищо не ме притеснява”.

”Играхме само за победа, защото знаехме, че тези три точки ни доближават на три от лидера. Не успяхме да победим и гледаме напред”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки