Георги Марков: Левски и Лудогорец са жалки, ще подадем жалба срещу съдийството (ОБНОВЕНА+ВИДЕО)

„Аз мисля, че Локомотив ще оцелее. Заслужава да оцелее", заяви изпълнителният директор на "железничарите"

Георги Марков: Левски и Лудогорец са жалки, ще подадем жалба срещу съдийството (ОБНОВЕНА+ВИДЕО)

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков заяви, че „железничарите” ще подадат жалба срещу съдийството на рефера Стефан Спасов в срещата с Левски. „Сините” спечелиха сблъсъка на „Георги Аспарухов” с 2:1, а Локомотив завърши мача с 9 души, след като изгонени от игра бяха Том и Александър Бранеков. От състава на Левски пък червен картон получи Рене Михелич.

След края на срещата Георги Марков призна, че „железничарите” ще подадат жалба срещу съдийството в днешния двубой. Той допълни със саркастичен тон относно предстоящия мач срещу Левски за купата: „Със седем човека почваме за купата, за да си пазим футболисти за мача с Ботев. Даже няма смисъл да играем. По-добре да излезем с юношите и да си гледаме първенството”.

"Не ги коментирам - перфектни съдиите. Изпратили (са ги), свършена работа. Оттук нататък продължаваме. Футболният съюз им дава наряди, аз не им давам наряд. Аз не ги коментирам съдиите. Има си жребий. Не знам как си го теглят. Дойдоха, свършиха работа, тръгват си. И ние си тръгваме. Къде е вторият жълт (картон на Том). То нямаше първи. Не коментирам съдиите, нещо друго ме питайте - за футбол."

"Съдиите бързат да си вземат таксите предварително - преди първенството. И за двата полусезона бързат да си вземат таксите - 58 хиляди лева. Бързат! Ще вземат днес по 1000 лв., не знам по колко им се пада. Ние няма да вземем нищо. Ние ще вземем само загуба, разходи за мача, където сме били на лагер и се готвим за мача в сряда. Ще решим с кои футболисти ще играем, защото за нас се вижда, че е по-важно първенството, отколкото да играем. И да играем и да се хвърляме, няма смисъл. Виждате за какво става въпрос."  

Изпълнителният директор на „железничарите” се изказа доста остро по адрес на отборите на Левски и Лудогорец, като заяви, че и двата тима са „жалки”. Той допълни: „Да си хвърлят ези-тура и който спечели, да му дадат титлата”.

”От три-четири години футболът ни върви само надолу. Няма нищо професионално”, продължи Марков.

Той допълни, че е оптимист относно шансовете на „железничарите” да се спасят: „Аз мисля, че Локомотив ще оцелее. Заслужава да оцелее”.

Още от Георги Марков - в прикаченото видео:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки