Николай Митов: Имаме най-добрите футболисти в България (ВИДЕО)

Митов доволен от играчите след 2:1 над Локо (Сф), Станислав Ангелов отново е капитан на Левски, а Христо Йовов негов подгласник

Николай Митов: Имаме най-добрите футболисти в България (ВИДЕО)
Новият треньор на Левски Николай Митов дебютира начело на отбора с победа срещу Локо (Сф) в столичното дерби. Победата с 2:1 обаче бе помрачено от неадекватното съдийство на Стефан Спасов, който даде спорна дузпа и вдигна 3 червени картона (2 за Локомотив и 1 за Левски).

Имаме най-добрите футболисти в България”, отсече Николай Митов след двубоя с „червено-черните”.

„Искам да честитя на момчетата, много важен мач за нас. Доволен съм много, но имам и забележки. Раздадоха се, трябваше да вкараме повече голове. При 1:0 още малко трябваше да натиснем и да вкараме втори и трети гол. Поздравявам играчите за характера”, коментира Митов веднага след успешния си дебют на „Герена” като старши треньор.

Той отказа да коментира решенията на Пастата и заяви, че е взел решение отново Станислав Ангелов да бъде първи капитан, а Христо Йовов него заместник.

Не коментирам съдиите. Доволен съм от всички футболисти. Антонио го пускам, защото е добър футболист, а не защото аз съм смел. Има неща, които ще изчистим. Капитан е Станислав Ангелов и Христо Йовов, това е мое решение. Ицо исках да е диригентът. Покрай него другите момчета да добият смелост, направиха го”, обясни новият наставник.

Той не пожела да критикува „сините” за допуснатия гол с човек повече.

„Грешки правят и големите отбори. Няма да ви кажа каква слабост съм видял в отбора. Илиан Илиев направи всичко, което трябваше, но не се получиха нещата. По-хубаво от това да се играе сряда - събота няма. Тренировка – мач, тренировка – мач. Чувствам се много добре”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки