Помощникът на Кокала си замълча за съдиите: Ще запазя 24-часовата тишина (ВИДЕО)

Благодаря на момчетата, че не се видя кой е изпадащ и кой се бори за титлата

Помощникът на Кокала си замълча за съдиите: Ще запазя 24-часовата тишина (ВИДЕО)
Помощник-треньорът на Локомотив (Сф) Любомир Симов заяви, че ще запази „24-часовата тишина”, за която помолиха съдиите на извънредната си среща през миналата седмица.

Днес Симов беше на пейката за гостуването на Левски заради наказанието на Кокала. И без Емил Велев на пейката, поредните съдийски гафове обаче бяха сътворени от Стефан Спасов-Пастата, който стана главно действащо лице при загубата на Локомотив с 1:2 от Левски.

„Не мога да съм недоволен от нашите футболисти, те играха с желание. Трябват ни точки. Хвърлиха се момчетата. Загубихме, но такива мачове са полезни за нас”, лаконичен бе Симов след загубата пред "ТВ7".

На въпрос как приема решенията на Пастата, той отказа коментар.

„Ще продължа 24-часовата тишина. Не искам да коментирам съдиите. Не че нямам претенции, но няма да коментирам съдиите”.

На пресконференцията той добави: "При така развилия се мач мога само да поздравя нашите момчета. Бяха достатъчно концентрирани, имаха желание да покажат качествата си, да играят като равен с равен, да не се покаже на терена кой е изпадащ отбор и кой отбор се бори за шампионска титла. Естествено, получават се и грешки. Мисля, че грешките, направени от футболистите, не бяха фаталните за този резултат. Искам да поздравя момчетата за сърцатата игра, независимо с колко човека бяха на терена."
 
Започваме да се готвим за мача за купата, но в същото време мислим за оставането ни в първенството – това ни е приоритетът, подчерта Симов.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки