Стоилов доволен до 70-ата минута

В последните минути трябваше да бъдем по-концентрирани

Стоилов доволен до 70-ата минута
Старши треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов заяви, че е доволен от представянето на своите възпитаници в 3/4 от времето на срещата с Пирин (ГД). „Канарчетата” постигнаха най-убедителната си победа през този сезон – 5:0.  
 
„Общо взето съм доволен от мача, от играта. Радостно е, че в 50-60 минути успяхме да играем в максимален състав в защита. В последните 15 минути трябваше да бъдем по-концентрирани. Създадохме доста положения, но и доста пропуснахме. В жегата добро представяне”, коментира Мъри пред “News7”.
 
„Не смятам, че отборът е играл по-слабо или по-добре в сравнение с онзи мач в Стара Загора. Там допуснахме доста грешки в защита и не успяхме да реализираме своите положения, тук ги реализирахме”, добави той.
 
„До 70-ата минута съм доволен. Малко се отпуснахме и нарушихме организацията – доста грешки направихме”, скастри Стоилов своите.
 
„Тошко (Неделев) може много по-добре от това, което игра днес.”
 
Наставникът на „жълто-черните” си пожела колкото се може по-малко здравословни проблеми в защитната линия. Иначе подчерта, че във физическо отношение отборът няма проблеми. По думите на Стоилов днешният мач е бил най-добрият на неговите момчета спрямо последните три.
 

„Единственото, което се опитвам, е да играем организирано, правилно, да търсим добрия футбол, който всички добри отбори изповядват, без да ги натоварвам с резултат. Ако играем добре организирано и дисциплинирано, резултатите сами ще дойдат”, завърши Мъри пред телевизията, държаща ТВ правата.

На пресконференцията той добави: „Искам отборът да играе до последно. За жалост и Спрокел, и Веско искаха смени още на полувремето. В крайна сметка Веско доигра мача. В понеделник ще кажем какво е състоянието на Вандер като обяви докторът. За съжаление още един футболист се контузи. Пирин (ГД) е добре организиран тим. С първите два гола успяхме да ги прекършим.”  

Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

ОФИЦИАЛНО: Ботев (Пловдив) си върна Никола Илиев

Талантът ще играе отново за "канарчетата"

Ботев (Пд) уреди защитник след 4 месеца мъки

Диабате ще може да играе от новия сезон

Ботев (Пловдив) с голяма изненада за феновете си

Привърениците ще могат да се снимат с купата

Балтанов с бенефис за Ботев (Пд), става помощник-треньор

Елате на стадиона в понеделник, зоват от клуба

Попето: Ботев ще бъде последният клуб в кариерата ми

Капитанът на "канарчетата" даде обширно интервю

Героят за Ботев Пд със силни думи за треньора си

Керкез е най-доброто нещо, което се е случвало за тези 3 години

Край! Свършиха билетите за Ботев - ЦСКА

Пълен стадион за днешния реванш в Пловдив

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки