Гонзо води мача в Бургас по телефона

Гонзо ще поддържа постоянна телефонна връзка с помощниците си Емануил Луканов и Ивайло Петров за морското дерби

Гонзо води мача в Бургас по телефона
По телефона ще води гос­туването на Черноморец на­ставникът на Черно море Ге­орги Иванов-Гонзо. Той бе на­казан с лишаване от права за една среща, след като бе изго­нен срещу Монтана. Затова ще гледа мача от трибуните на стадион „Лазур".

Гонзо оба­че ще поддържа постоянна телефонна връзка с помощниците си Емануил Луканов и Ивайло Петров. Варненци из­лизат за три точки в Бургас и са убедени, че могат да ги спе­челят, пише "Тема спорт".

„Последните години играем успешно срещу Черноморец на техния стадион. Дано имаме късмет и вземем трите точ­ки, които са скъпоценни", каза­ха от лагера на Черно море.

От групата за двубоя отпад­наха контузените Мирослав Манолов, Коста Янев и Дете­лин Димитров. Очаква се на мястото на Манолов по дес­ния фланг на атаката да за­почне испанецът Кристиан Идалго, който в последните срещи загуби доверието на Гонзо. Останалите титуляри на моряците ще бъдат същи­те, които в сряда срещу Мон­тана записаха първа победа през пролетния полусезон.

Вчера играчите на Черно мо­ре тренираха за последен път във Варна, като след занима­нието бяха обилно почерпени с огромна торта и натурални сокове от централния защит­ник Александър Александров, който навърши 27 години. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки