Сензациите в пресата: И послушният Милен изпусна съблекалнята

И още: Руснаци искат Меси от Славия, Марешки обеднял с 5 млн. в Локо (Пд), турци идват за Уатара

Сензациите в пресата: И послушният Милен изпусна съблекалнята
Сензациите в пресата днес, неделя, 14 април 2013 година:

Тема Спорт: И послушният Милен изпусна съблекалнята

И послушният треньор Ми­лен Радуканов явно не може да овладее съблекалнята на ЦСКА. Наставникът, който благодари през седмицата на съдията Ни­колай Йорданов (б.а. - същият този, който отряза главата на ЦСКА по време на вечното дер­би миналата пролет), не е взиман насериозно от част от футболистите.

"Тема Спорт" загатна за конфликта между него, Камбуров и Пламен Крачунов. Двама­та заедно с друг ексиграч на Локомотив Пловдив - Сержиньо, от известно време не мелят брашно с треньора. Причините са ясни - Радуканов не разчита на тях и буквално ги пренебрег­ва за сметка на правилните за него хора.

При Милен Камбуров се превърна в резерва, Сержиньо рядко влиза в игра, а на Крачунов изобщо не се разчита. Интерес­ното е, че всички те са бивши състезатели на Локомотив Пловдив, което ги прави по-близки и обединени в отношени­ето си към Радуканов. Те образу­ват групичка, която е против наставника. Но за разлика от една друга групичка тази не се оплаква на шефовете.

За сметка на Крачунов в гру­пата на ЦСКА е незнаещият къ­де се намира Костадин Стоя­нов. Централният бранител бе напълно неадекватен в изявите си срещу Локомотив София на "Армията" и Ботев Враца. И въпреки това е сред 18-те за сметка на Крачунов.

Милен обаче не посмя да се лиши от Камбуров, въпреки че Мартин отдавна го е разкрил що за треньор е. Радуканов вероятно се страхува да го извади от групата, тъй като Спас Делев не играе нищо, а Платини са­мо тогава, когато си поиска. Твърде възможно е дори Камбу­ров да започне като титуляр днес, а Платини и Делев да ос­танат на пейката. Това обаче ще бъде решено в последния мо­мент. Само не е ясно дали Раду­канов, преди да определи стар­товия състав, ще се допита до някого.

В петък треньорът на ЦСКА е бил привикан на едночасов раз­говор на "Армията" от един от собствениците на клуба. По време на него Радуканов е опи­тал да обясни защо ЦСКА не съз­даде нито едно чисто голово положение в ключовия мач сре­щу Лудогорец, в който се гоне­ше задължителна победа. Само чудо може да остави младия специалист, за когото Стойчо Младенов каза, че "с преврати кариера не се прави", на поста му и през следващия сезон.

Стандарт: Марешки обеднял с 5 млн. на „Лаута”

Десетмесечният престой на Веселин Ма­решки на "Лаута" ще му струва 5 млн. лв. Това обяви самият той пред „ТВ7”.

Досега аптечният бос е вложил в "Локо" (Пд) над 3 млн. в покри­ване на задължения, заплати, осигуровки и режийни разходи. Стро­ежът на трибуна "Бесика" обаче ще глътне по­не 1 милион. Месечните възнаграждения и обе­щаните бонуси за пред­но класиране ще изтъ­нят джоба на благодете­ля с още толкова.

Марешки разкри, че след края на сезона спира кранчето и се отказва от футбола заради черен пиар по медиите.

Меридиан мач: Руснаци искат Меси от Славия

Славия може да осъществи пореден силен трансфер. Представители на руския Криля Советов вече са наблюда­вали на живо изяви­те на национала Ра­дослав Димитров-Меси. Това се е слу­чило по време на ма­ча с Берое в Стара Загора (1:2), когато обаче Димитров бе доста слаб и дори бе направен за смях от Венци Христов при втория гол на домакините.

Въпреки то­ва руснаците са убе­дени, че десният за­щитник има качест­ва и заради това ще го гледат още един или два пъти до края на сезона. Днес той няма да играе срещу Литекс, тъй като си изкара глупав жълт картон срещу Локо (Сф) и е наказан. За­ради това свое дейс­твие Димитров дори бе смъмрен от тре­ньорския щаб.

Меридиан мач: Турци пак идват за Уатара

Футболистите на Черноморец ще търсят трета поредна победа в днешния мач с Черно море. Бургазлии ще се затвърдят солидно в средата на таблицата, ако успеят да бият гос­тите от Варна в морс­кото дерби. Треньорът на „акулите" Димитър Димитров е разузнал отлично съперника.

Очаква се на мача да присъства и турски ме­ниджър, който ще бъде в Бургас по покана на ръководството на клу­ба. Той ще наблюдава играта на няколко фут­болисти от Черномо­рец, които са набеля­зани за продажба вед­нага след края на се­зона. Най-сериозен е интересът към Юсуф Уатара, който през зи­мата беше пред транс­фер в Карабюкспор, но в последния момент продажбата му про­падна.

Със сигурност обаче Уатара ще бъде продаден през лятото. За национала на Бур-кина фасо има клубо­ве от чужбина, които са готови да платят веднага исканите за него 500 000 евро.

В трансферния спи­сък са още Гаел и мла­дият Георги Терзиев, чиято цена обаче е 800 000 евро. Както е известно, последната година Черноморец се издържа основно от продажби на играчи, като през 2012 г. по то­ва приходно перо в бю­джета са влезли 3,3 милиона лв.
Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

Славия чака отговор от капитан и голмайстор

"Белите" могат сериозно да свалят възрастовата граница през лятото

Славия чака отговор от Тасев

Халфът все още не е решил за бъдещето си

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки