Петев: Срещу Локо (Пд) ни предстои труден мач, задължително трябва да спечелим

Мачът с ЦСКА вече е история. Взехме една точка. Можеше да бъдат и три

Петев: Срещу Локо (Пд) ни предстои труден мач, задължително трябва да спечелим

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев изрази надежда, че срещу Локомотив (Пловдив) шампионите ще успеят да си вкарат положенията. Мачът от 22-ия кръг на "А" група е утре от 18,00 ч. на "Лудогорец Арена".

 
"Срещу Локомотив (Пд) ни предстои труден мач, който задължително трябва да спечелим. В последните срещи се получава нещо като тенденция - създаваме положения, но не ги реализираме. Надявам се това да се промени в понеделник. Очаквам себераздаване от страна на моите футболисти и пълна концентрация от първата до последната минута.
Наясно съм с формата и възможностите на Локомотив", допълни специалистът пред клубния сайт. 
 
Петев не пожела да се връща с детайлен коментар към дербито с ЦСКА. 
 
"Каквото съм имал да кажа, съм го казал. Мачът с ЦСКА вече е история. Взехме една точка. Можеше да бъдат и три, ако бяхме реализирали положенията си в края. Но това е футболът", категоричен бе треньорът на Лудогорец. 
 
За домакинството на Локомотив (Пд) в понеделник той няма да може да разчита на оперирания от херния национал Йордан Минев и наказания за натрупани жълти картони Жуниор Кайсара. Окончателното си решение кой ще ги замести в сблъсъка с "черно-белите" Ивайло Петев ще вземе на тренировката в неделя. След нейния край футболистите се събират на режим.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки