Радуканов след 4:0 над Етър: ЦСКА търси нешлифовани диаманти в А група и долните групи

Радвам се за гола на Делев, победа срещу Етър с човек повече не е мерило, призна Милен Радуканов

Радуканов след 4:0 над Етър: ЦСКА търси нешлифовани диаманти в А група и долните групи
ЦСКА ще търси нешлифовани диаманти от А група и доните нива на родния футбол, обяви Милен Радуканов след победата с 4:0 в Сливен над интернационалния отбор на Етър.
Днес се появиха слухове, че „червените” се интересуват от халф на Етър, а Радуканов заяви по темата:

„Нашето скаутско звено обикаля цяла България. Наблюдават се много играчи от А група и долните групи, за да видим дали ще излезе някой нешлифован диамант”.

ЦСКА победи без напрежение, а Радуканов изрази задоволство, че Спас Делев вкара първия си гол след завръщането в тима.

„Добре е когато биеш с 4:0, независимо, че противникът остана с 10 души още в първата минута. Днес и Камбуров вкара, и Делев първи гол, Анисе, Венков, хора, които не вкарат много. Доволен съм, че Делев вкара първи гол, на него му трябваше такъв гол. Добре е за самочувствието, когато вкарваш. Създадохме много положения, в повечето ситуации имахме липса на късмет. Знаем класата на Делев и Камбуров. Мисля, че е липса на късмет. Имаше удари от 3-4 метра и се хвърляха играчи на Етър, които спасяваха головете. Важното е победата, вкарахме доста голове и направихме много положения. Съжалявам, че другите не вкараха”, заяви Милен Радуканов след лесния успех.

БГ Моуриньо поздрави феновете и посвети успеха на дъщеря си, която днес навършва 16 години.

„Зарадвахме публиката. Искам да им благодаря, че ни подкрепиха днес. Виждате, че когато играчите се раздават, публиката е доволна. Искам да благодаря на играчите. Посвещавам победата на дъщеря ми, която днес навършва 16 години”.

Апостол Попов е бил сменен заради болка в прасеца, а изваждането на Платини е било тактическо решение.

„Платини и Камбуров може да играят заедно и поотделно. Това че съм сменил Платини не означава, че не съм доволен от него или не е играл добре. Апостол Попов усети болка в прасеца и трябваше да бъде сменен. Не знам какво е състоянието му. Днес се справихме по-добре от във Враца. Най-важното е да побеждаваме във всички мачове. Дали ще станем шампиони само Господ знае”.

Радуканов се ядоса на въпрос за отсъствието на Костадин Стоянов и Сержиньо.

„Няма проблем със Сержиньо и Коце Стоянов,  решихме да ги оставим извън групата. Предния път защо не ме питахте защо Кириакидис не е в групата?”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки