Локо Сф обжалва картоните на трима

ДК решава днес за Бранеков, Том и Дюлгеров

Локо Сф обжалва картоните на трима

Локо София подаде молба до ДК за отмяна на картоните на трима, получени в мача срещу Левски (1:2) за първенство. Става въпрос за Александър Бранеков, Евертон Том и Александър Дюлгеров. Първите двама бяха изгонени от Стефан Спасов, а последният получи жълт картон при дузпата на Левски.

Както е известно, Съдийската комисия извади от ранглистата на съдиите в професионалния футбол рефера за допуснати шокиращи грешки. Заради това червено-черните искат отмяна на показаните картони в мача със сините. Със сигурност Александър Бранеков ще бъде санкциониран сериозно. Причината е за неприличен жест. Най-вероятно бранителят ще получи голяма глоба. От ръководството на железничарите смятат, че изваждането на Спасов заради допуснатите груби грешки трябва задължително да анулира картоните в мача.

"В противен случай защо наказват Спасов?! Вече подадохме жалба за картоните и се надяваме тя да бъде уважена от Дисциплинарната комисия. Мисля, че бяхме ощетени в тази ситуация. Искаме Бранеков и Том да могат да играят за купата. Картонът на Дюлгеров също би трябвало да се отмени. Надяваме се на справедливо решение. Смятам, че можем да победим Левски в сряда. Важно е да постигнем добър резултат, защото това е турнирна битка. Дано обаче този път съдията не помага на нито един от двата отбора, а да свири това, което види. Надяваме се, че ще можем да разчитаме на Бранеков и Том. Те са важни играчи за нашия отбор. Но дори да не участват, имаме доста футболисти, които могат да ги заместят успешно", каза Георги Марков пред "Тема Спорт".

Ако Съдийската комисия потвърди становището на железничарите пред ДК, то получилите червени картони Том и Бранеков ще бъдат на разположение на Емил Велев. Единствено случаят на Дюлгеров е различен. Бранителят получи жълт картон, който не води до наказание, но въпреки това червено-черните искат той да бъде анулиран.

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

Добри новини за Станислав Генчев

Агент хвали Левски за селекционната политика

Генчев: Доволен съм от старанието и желанието на футболистите

Треньорът на Левски похвали момчетата си

Левски би на ходом Спартак (Плевен) в дебюта на Генчев (ВИДЕО)

"Сините" стигнаха до успеха с 2:0

Спартак (Варна) надделя над Добруджа в първата си контрола

Даниел Начев отбеляза в 40-ата минута

Крумовград разсипа Пирин с 5:0 в неофициалния дебют на Рибарски

Хитът в елита не показа милост към противника си

Официално: Локомотив (Пловдив) привлече Данило Полонский от Пирин

"Смърфовете" взеха младия украинец

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки