1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Бивш играч на ЦСКА спъва трансферните планове на "армейците"

Бивш играч на ЦСКА спъва трансферните планове на "армейците"

ЦСКА е на път да се размине с една от трансферните си це­ли за лятото

Бивш играч на ЦСКА спъва трансферните планове на "армейците"

ЦСКА е на път да се размине с една от трансферните си це­ли за лятото, твърди "Тема Спорт". Преди около седмица стана ясно, че армейците са на­белязали млад аржентинец, иг­раещ на поста опорен полуза­щитник. Той може да се изявява и като плеймейкър. Преговори­те за въпросния състезател са стартирали, но арженти­нецът е на път да откаже предложението да дойде на "Армията".

Причините за това са две - предложения от други отбори в Европа и... бившият играч на ЦСКА Себастиан Скиорили. Последният е играл заед­но с трансферната цел на армейците в Аржентина и му е разказал за бавенето на запла­тите в отбора, както и за чес­тите смени на треньорите и проблемите като цяло в клуба.

"Шансовете му да дойде в ЦСКА не са големи на този етап. В момента ситуацията е 60 на 40 в полза на това да не акостира в България", казаха за­познати с преговорите.

Името на футболиста се пази в пълна тайна. Единственото си­гурно е, че Милен Радуканов е останал впечатлен от качест­вата му и иска той да облече червената фланелка. Друг е въп­росът дали Радуканов ще води ЦСКА през следващия сезон.