Берое пак напира за халф на Лудогорец

Става въпрос за бив­шия младежки национал Геор­ги Костадинов

Берое пак напира за халф на Лудогорец

Берое поднови интереса си към халф на Лудого­рец, твърди "Тема Спорт". Става въпрос за бив­шия младежки национал Геор­ги Костадинов. Заралии иска­ха да привлекат 22-годишния футболист още през зимна­та пауза, но тогава до трансфер не се стигна.

Георги Костадинов акос­тира в Разград от Черномо­рец Поморие през лятото на 2011 година и подписа триго­дишен договор. Той обаче рядко получава шанс за изява от Ивайло Петев.

В начало­то на този сезон се появиха наченки, че специалистът мо­же да го налага, но това така и не се случи, въпреки че халфът започна обещаващо, замествайки много добре Светослав Дяков в сблъсъка за Суперкупата с Локо Пд (3:1). Петев бе решил да го включ­ва no-често през пролетта, но заради сериозната битка за титлата с Левски, ЦСКА, Ботев Пд и Литекс е малко вероятно това да се случи.

Треньорът на Берое Петър Хубчев пък познава отлично качествата на Костадинов. Двамата бяха заедно в Черно­морец Поморие. Заради лип­сата на достатъчно качест­вени халфове и добрата си връзка с младока, той иска да го привлече през лятото. За­това ръководството на за­ралии ще седне отново на ма­сата за преговори в края на сезона.

Предвид промяната в по­литиката на Лудогорец оба­че е твърде вероятно отно­во да не се стигне до сделка. Причината е, че босът Кирил Домусчиев иска в отбора да се налагат повече млади бъл­гарски играчи, сред които са Костадинов, Тейнур Марем, както и няколко момчета от школата на тима. Интерес към Георги Костадинов има­ше и от елитния италиански клуб Пескара.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки