Децата на ЦСКА се наложиха над Чавдар

Милен Радуканов даде шанс на всички юноши, те му се отплатиха с минимална победа – 2:1

Децата на ЦСКА се наложиха над Чавдар

ЦСКА победи Чавдар (Етрополе) с 2:1 в контролна среща играна на стадион „Българска армия“. Двубоят бе на изключително ниско ниво, но въпреки това състезателите успяха да вкарат 3 гола. В самия край на първото полувреме Чочев откри за ЦСКА, резервата Етов изравни, а Кристиян Петров направи крайното 2:1 след гол с глава. В този двубой Милен Радуканов даде шанс на почти всички млади състезатели в отбора на „армейците“, като дори 16-годишният Илиянов направи своя първи мач с „червената“ фланелка. 

Играчите на Чавдар започнаха крайно разконцентрирано двубоя и само за пет минути допуснаха на два пъти Долапчиев да остане очи в очи с вратаря Николов. За щастие на стражът и в двата случая младият нападател подцени ситуацията и не успя да отправи опасни удари към вратата му.

Отново най-чистото положение за първата част се откри пред Долапчиев в 26-ата минута. Страхотна акция на ЦСКА с няколко паса изведе младокът очи в очи с Николов. Нападателят стреля, а стражът успя да отбие топката, след което секунда преди да премине голлинията той успя и да я улови.

До края на полувремето играта бе доста скучна, но въпреки това „Армейците“ успяха да поведат. В самия край на първата част Ивайло Чочев изпълни страхотно пряк свободен удар и не остави никакви шансове на стража на гостите правейки резултата 1:0 в полза на неговия тим.

Второто полувреме започна вихрено и само за три минути гостите успяха да възстановят равенството. Защитата на ЦСКА проспа една атака на Чавдар и влезлият като резерва Етов се възползва. Нападателят остана очи в очи с Господинов и с премерн удар направи резултата 1:1.

Този резултата не се запази за дълго. ЦСКА отново успя да си върне аванса в двубоя в 59-ата минута.  Резервата Кристиян Петров успя да надскочи всички в наказателното поле на Чавдар след едно центриране на Станко Йовчев и от близко разстояние прати кълбото във вратата на гостите, след добър удар с глава – 2:1.

Статуквото от първото полувреме се запази и през втората част. Въпреки двата гола, и това полувреме няма да се запомни с много позитивни неща. Едно от най-интересните бе, че едва 16-годишният Илиянов направи своя дебют с червената фланелка, било то и в контрола.

В самия край на мача, влезлият като резерва Милен Иванов успя да си изкара два жълти картона и логично напусна терена, след като прекара само 34 минути на него.

Така без много игра и футболни достойнства децата на ЦСКА успяха да победят тима на Чавдар (Етрополе) с 2:1 в контролата уредена покрай ½-финалите за Купата на България.  

 

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 подписа с Алекс Божев

Юношеският национал направи дебюта си за тима в контролата със Струмска слава

Официално: Юноша на Локо (София) подписа първи професионален договор

Ерик Манолков парафира с тима

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки