Берое отвърна на чичо Венци: Ние излизаме да играем футбол, а приказките знаете за къде са

Нашият отбор играе феърплей, категорични са заралии

Берое отвърна на чичо Венци: Ние излизаме да играем футбол, а приказките знаете за къде са
ПФК Берое заклейми изявлението на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че „единственото, с което Берое може да ме изненада, е да се занимават със съдиите”. От старозагорския клуб отвърнаха на ексцентричния бос с декларация до медиите, в която подчертават, че никога не са се бъркали в работата на съдиите, определяйки твърдението на Стефанов като необосновано. Novsport.com я публикува без редакторска намеса:
 
„В публикувано днес интервю на страниците на в. "Тема спорт" и други електронни медии президентът на ПФК "Славия" Венцислав Стефанов си позволява да коментира ПФК "Берое" и хвърля неоснователни и недоказани обвинения спрямо нашия клуб. В тази връзка ПФК "Берое" декларира, че нашият клуб никога, по никакъв начин и поради никакви обстоятелства не се е бъркал в работата на българските съдии и не сме се опитвали да влияем на техните решения.
 
За всички е видно, че нашият отбор играе феърплей във всеки един двубой и това явно притеснява някои хора. Ние гледаме само нашия отбор и нашия клуб. Стремим се да работим професионално във всяко едно отношение и считаме, че към момента сме на едно добро за българските стандарти ниво. В тази връзка държим да уточним, че за нас не е професионално и етично да нападаш противника, чрез необосновани твърдения по медиите, да отклоняваш вниманието от спортно-техническата страна на тази игра, да насаждаш напрежение и даваш тон на работата на футболните съдии.
 

Ние от ПФК "Берое" заявяваме, че искаме само честност и феърплей във всеки един наш двубой. Вярваме, че съдията на днешния полуфинал ще се справи с мача, който ще се излъчва директно в национален ефир и цялата футболна общественост ще има възможност да види дали някой от отборите е ощетен. Ние излизаме да играем футбол. Футболните срещи са за това, а приказките знаете за къде!”  

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

Славия чака отговор от капитан и голмайстор

"Белите" могат сериозно да свалят възрастовата граница през лятото

Славия чака отговор от Тасев

Халфът все още не е решил за бъдещето си

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

Загорчич в Славия и през следващия сезон

Специалистът е взел решение за бъдещето си

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Загорчич: Европа? Винаги трябва да сме оптимисти!

Треньорът на Славия бе доволен от успеха над Ботев в Пловдив

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Славия с Тони Тасев на Коматево

Ивайло Марков извън групата заради вирус

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки