Вили Вуцов: Трябва сигурно Бостънската бомба да падне, за да ни дадат дузпа (+ВИДЕО)

"Грозен футбол от страна на Берое, няма да ни бият там", закани се Вуцов

Вили Вуцов: Трябва сигурно Бостънската бомба да падне, за да ни дадат дузпа (+ВИДЕО)
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов осъди тима на Берое за дефанзивната игра в днешния първи полуфинал от турнира за купата на България между двата отбора, завършил наравно 0:0, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Славия", а реваншът в Стара Загора е следващата седмица. 
 
"Те имат едно положение от наша грешка. Ние имахме греда, още 2-3 положения първото и толкова през второто полувреме. Имаше скованост и в двата отбора, този резултат не е лош", заяви Вуцов след края на двубоя. 
 
На въпрос на Novsport.com какво е попречило на столичани да стигнат поне до гол, Вуцов отговори: "Отборът на Берое ни попречи да вкараме, защото се защитаваше добре. Имахме няколко ситуации, но това не е добрият ни мач в никой случай".
 
"Тези двете черните момчета, не им знам имената, до 15-ата минута трябваше да получат червени картони. Когато не дават такива нарушения, затворени отбори като Берое се облагодетелстват. Както ние треньорите гледаме играчите, нека и съдиите да гледат и да знаят какво да очакват от футболистите", разяри се Вили.
 
"Тежък труден мач. Имахме някаква стратегия за тези два мача. Бях убеден, че ще създадем положения и че ще ги вкараме, но не успяхме. Много дефанзивен футбол от страна на Берое. Нека ни победят там и да играят финал, но няма да ни победят. Като им вкараме първи гол, ще ги видим какво ще правят като ние се приберем отзад", закани се специалистът. 
 
"Знаехме, че ще играят много прибрано, така са избрали, така си играят, грозен футбол от страна на Берое. Бяхме притеснени от силната им контраатака, опитахме се да ги спрем, знаехме, че всеки гол в нашата врата ще е страхотен пасив, искахме да вкараме, но не стана. Имат добри изпълнителни на контраатака, така победиха Ботев и Монтана", призна малко разочаровано треньорът на "белите". 
 
"Доволен съм, че успяхме да спрем всички контраатаки. Изпаднахме в безидейност как да вкараме гол, голямо напрежение имаше. Това е мач с четири полувремена и ако не загубим нито едно от тях, ще се класираме напред. Бъдете убедени, че там ще вкараме гол, нека да ни победят. Турнирен мач с много висока цена и за двата отбора. Берое е добре балансиран, финансиран и трениран отбор", каза още специалистът. 
 
"Едно е сигурно - в 9-10-и мач Славия не е получавала дузпа или фаул около наказателното поле. Не знам, трябва сигурно бостънската бомба да падне, да откъсне на някой крака, за да ни дадат дузпа. Нашият отбор е агресивен, бърз, не може да няма дузпа, всичко си има граници", допълни Вуцов. 
 
Относно предстоящото дерби с ЦСКА Вуцов заяви: "Не вярвам някой от Славия да подцени дербито с ЦСКА. Срещу ЦСКА ще вкараме хора с повече свежест. Трима-четирима от нашите обаче имаха проблеми днес. Попара и Галин Иванов имаха проблеми и трябваше да треперя да не стане най-лошото. Натрупа се умора в състава, ще съхраним някои хора". 
Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

Лудогорец се прибира в неделя

В събота е последната контрола на шампионите на австрийска земя

Пирин с първа победа в контролите

След 3:1 над дубъла на ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки