Венци Стефанов: Хубчев гледа много XXL, дузпа 600%, Берое се затваряха като добичета и ритаха като коне (+ВИДЕО)

Президентът на Славия упрекна съдията Цветан Кръстев за решението му да не отсъди дузпа при пльосването на Галин Иванов

Венци Стефанов: Хубчев гледа много XXL, дузпа 600%, Берое се затваряха като добичета и ритаха като коне (+ВИДЕО)
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов упрекна съдията Цветан Кръстев за решението му да не отсъди дузпа при пльосването на Галин Иванов в последната минута на първия мач срещу Берое от полуфиналите за Купата на България. Варненският арбитър абсолютно точно прецени ситуацията, но чичо Венци съвсем не мислеше така:
 
„След като не сме победили, не може да съм доволен. Ние си допуснахме някои наши грешки, знаем си ги, надявам се, че ще се отстранят. Не искам да се оправдавам с никой, но това, което гледах на повторенията по телевизията - 600% дузпа. Не знам какво правят тези Берое, но колкото пъти играем с тях, те ни убиват от ритане и няма нищо. Този техният беше за гонене още първото, по същия начин този футболист подходи и в Стара Загора, но това не е оправдание. Все пак безкрайно много съм разочарован от това, че критерият на съдийството не е еднакъв. Преди 3 години по същия начин на един мач с Берое постъпват съдиите и то на стадион „Славия”. Явно има някакво бутане на този отбор. Но има още един мач в Стара Загора. Надявам се, че там ще излезем крайни победители.”
 
 
„Явно гледа много ХХL (порно канал) и така добива някакви впечатления. Не знам какво е имал предвид. Може би, че някои хора му правят услуги и застават на колене, предполагам. Но не искам да коментирам - Петър си е достатъчно интелигентен, може сам да си носи отговорност за думите. При всички случаи не завърши мачът така, както искахме ние, може би другия четвъртък нещата ще изглеждат по друг начин.”
 
„Само преди 4 дена вкарахме два гола доста трудно. Колко трябва да вкараме сега – 20 ли – за да стане по-лесно. Онзи отбор играеше футбол. Тези се затварят като добичета и ритат като коне, как да вкараш? Ако сте гледали внимателно, няколко пъти минаха центъра и то на контри. През другото време играеха в своята половина и ритаха като магарета. Но това не ни оправдава. Ние трябваше да вкараме задължително.”
 


Босът на "белите" се разсърди на Канал 3, които го попитаха дали е верен слухът, че е влизал в съдийската стая на почивката. 

„Къде точно го чухте това? От 7-мия ред отдясно ли? Много журналисти има тука. Аз ще му кажа добре (на разпространилия слуха) къде съм влизал и къде ще влезе той. Защо не кажете - има явна дузпа и не я дадоха. Има черно на бяло, дава го националната телевизия. От 4 камери се вижда, че има дузпа. Вие не ме питате това, а дали Стефанов е влизал. Ако беше влизал, още от центъра щеше съдията да даде дузпа. Олигофрени!”   

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

Лудогорец се прибира в неделя

В събота е последната контрола на шампионите на австрийска земя

Пирин с първа победа в контролите

След 3:1 над дубъла на ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки