Вили Вуцов няма победа над ЦСКА от 9 години

ЦСКА и Славия излизат един срещу друг днес от 15:45 часа

Вили Вуцов няма победа над ЦСКА от 9 години

Днес предстои 13-ият мач на Велислав Вуцов като треньор срещу ЦСКА. В изминалите 12 срещи той има 2 победи, 3 ра­венства и 7 загуби, при голова разлика 12:18. Най-голямата гордост за Вили е през сезон 2002/03. Тогава той нанася първа загуба на армейците през сезона, след като начело на Черно море печели с 2:1 на "Армията". Точно на тази да­та, на която се играе двубоят - 12.04.2003 г. - наставникът на червените Стойчо Младе­нов празнува рожден ден. По­ражението обаче не спира устрема на армейците и те стават шампиони.

Последна­та победа на Велислав над ЦСКА датира отпреди 9 годи­ни - през сезон 2003/04. Тогава той отново е начело на Черно море. Срещата с ЦСКА е в 29-ия кръг на "Тича". Треньорът на червените Ферарио Спасов вкарва в игра предимно юно­ши, тъй като пази титуляри­те за предстоящия финал за купата с Литекс. Моряците печелят с 3:0, но оттогава до­сега Вуцов не е взимал трите точки срещу армейците.

Пос­ледният частичен успех на темпераментния треньор е през сезон 2007/08. Тогава на­чело на Левски той стига до равенството 1:1 в предпос­ледния кръг от надпреварата. Това обаче е мач без значение - ЦСКА печели последната си титла досега, при това с 16 точки преднина.

Равенството обаче може да се таксува като успех във визитката на Вуцов, тъй като двубоят е на "Армията", а феновете на ЦСКА очакват победа над Левски, преди футболистите да получат злат­ните си медали и да им бъде връчена шампионската купа.

Има и нещо друго любопит­но, което трябва да се отбе­лежи и то е, че червените ни­кога не са печелили убедител­но срещу отбор, воден от Велислав Вуцов.

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

Амос Юга поднови тренировки

Капитанът на ЦСКА е пред завръщане

Християн Петров взе номера на своя идол

Вижте подробности

Димитър Евтимов: Подготовка върви много добре

„Получи се доста ползотворна контрола, Крумовград има силен състав“

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

ЦСКА тръгна за Банско без Юга и Турицов

Вижте всички, които взе Томислав Стипич

Шопов хвали талант на ЦСКА

Халфът говори след мача с Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки