Пирин (ГД) и Монтана в битка за оцеляване

Статистиката показва, че последната победа на монтанци е била срещу Пирин (ГД). Това стана на стадион „Огоста" след 3:0 при повече от половин го­дина

Пирин (ГД) и Монтана в битка за оцеляване

За Пирин (ГД) единс­твената алтернатива е победата срещу Монта­на и няма друг вариант, който да задоволява от­бора. Това стана ясно от изявление на ръко­водството, което изрази пълната си подкрепа за играчите, в които вяр­ва, че ще направят необходимото, за да спе­челят жизненоважните точки срещу пряк кон­курент за оцеляване.

Всички в тима са на­лице с изключение на контузения Албин Ходза, който ще остане в лазарета поне до нача­лото на май заради травмата, която получи в мача с Левски миналата седмица.

Тенчо Те­нев най-вероятно ще пусне като негов замес­тник Борислав Хазуров, подпомаган в офанзивен план от бързоногия Близнаков и напористия Марчев.

„Вярваме в момчетата и че те ще оправдаят напълно доверието, ко­ето им се гласува. Очаква ни един много тежък мач срещу пряк конкурент за оцелява­не" коментира спортно-техническият директор на Пирин (ГД) Иван Близнаков.

Монтана променя състава за гостуването на Пирин (ГД). Новият наставник Георги Стан­ков е решил да направи корекции в игровата схема на тима.

„Да, ще има промени. Ще ги ви­дите на мача с Пирин. Досега представянето е видно, ако не направя промени в схемата и изпълнителите, защо съм начело на отбора", сподели по-малкият брат на Александър Станков.

От началото на пролетния полусезон Монтана има само една точка от Левски. Статистиката показва, че последната победа на монтанци е била срещу Пирин (ГД). Това стана на стадион „Огоста" след 3:0 при повече от половин го­дина.

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

Мадански: ЦСКА е най-силният отбор в България

„Тази година сме решили да не печелим Купата“, заяви с усмивка спортният директор на Монтана

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Монтана взима Мисяк

Тимът вчера се подсили и с Николай Цветков

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Вижте нарядите

Съдийски назначения за старта на Втора лига

Вижте всички наряди

ОФИЦИАЛНО: Ботев Враца ще домакинства в Монтана

Изтеглиха за по-ранен час два мача от Втора лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки