Дзаферович: Заслужено победихме

Трябва да победим Славия, за да се класираме

Дзаферович: Заслужено победихме

След победата на “Берое” над “Черно море” с 1:0 потърсихме мнението на маркетинговия специалист в старозагорския клуб и бивш футболист на зелено-белите Ваня Джаферович

 
- Ваня, как видя мача?
- Показахме, че сме по-класен отбор от “Черно море”. През целия мач те нямаха кой знае какви положения и възможности да вкарат гол. Единствено няколко центрирания през второто полувреме. Заслужено взехме трите точки.
 
- Преди мача коментирахме с Петър Костадинов, че двубоите с “Черно море” винаги са били здрави сблъсъци. Такъв ли бе и днешния?
- Може да се каже, но този отбор на “Черно море”, който е в момента няма нищо общо със състава от преди 2-3 години. Тогава бяха много по-здрав и сериозен отбор. Сега са в тежко положение и добре, че има отбори, които са по-зле от тях и мисля няма да изпаднат. Иначе с тази тактика и без желание няма как да играят в  ”А” група.
 
- Как видя ситуацията в 6-та минута, когато Амир Саюд бе повален  в наказателното поле?
- Мисля, че имаше дузпа, но трябва да се види на повторение. Съдията бе много близо. За мен имаше дузпа, от това, което видях, но пак казвам – трябва да се види на повторение.
 
- Предстои много важен мач в четвъртък – срещата реванш срещу “Славия”. Как трябва да подходи “Берое” според теб, за да вземе победата?
- Това ще е труден мач, защото там зарядът е по-различен. Ако ти вкарат гол става много трудно и трябва да вкараме два, за да спечелим. “Славия” са силен отбор, със силни единици. Надявам се да играем както досега и да победим, защото това е важно. Трябва да победим, за да се класираме. Защото ако разчитаме на 0:0 после трябва късмет при дузпите. Ние сме по-добрият отбор, по-добре физически и това трябва да е нашата сила.
 
- Днес “Славия” дадоха почивка на част от титулярите си, докато при нас това не се случи…
- Ние дадохме почивка на Лоузейро, което е правилно, защото има 4 картона. На Венци Христов, който се поизмори в предните мачове. За мен е по-добре другите футболисти да играят, защото когато починеш малко  се отпускаш. Сега всички са готови на 100% за мача в четвъртък. Мисля, че това е правилно.
Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки