Сензациите в пресата днес: Човек с колелета взима Локо (Пд), юмручен бой в Миньор

Лудогорец се отказва от Милисавлевич

Сензациите в пресата днес: Човек с колелета взима Локо (Пд), юмручен бой в Миньор

Сензациите в пресата днес:





„Меридиан мач”: Човек с колелета взима Локо (Пд)
Производителят на велосипеди Максим Митков е най-вероятният нов собственик на Локо (Пд), научи „Меридиан Мач". Бизнесменът е собственик на фирмата „Макском-Груп" и вероятно ще спонсорира „черно-белите" след оттеглянето на сегашния бос Веселин Марешки. Най-вероятно Митков ще заложи на свой човек, които да върти нещата във футболния клуб. Спортно-техническият директор на „черно-белите" Христо Бонев е провел разговор с милионера, като бизнесменът принципно е казал „да". Максим Митков и варненецът са добри приятели, като в бъдеще може двамата да спонсорират клуба от парк „Лаута". В близките дни ще стане ясно дали Марешки ще се оттегли, или все пак ще продължи да дава пари заедно с новия благодетел. Вчера „смърфовете" имаха почивен ден след победата над Етър. Старши треньорът Стефан Генов ще събере отбора за първо занимание днес следобед.

„Тема спорт”: Попов и Венков готови за дербито

Апостол Попов и Михаил Венков най-Вероятно ще се завърнат в стартовия състав на ЦСКА за вечното дерби с Левски. Двамата пропуснаха мача със Славия поради контузии. Очаква се още днес те да се включат пълноценно към заниманията на отбора, след като вчера тренираха отделно от основната група. И двамата са изявили желание пред треньорското ръководство да вземат участие в предстоящия мач. Планирано е те да играят на инжекции. В случай че все пак състоянието им в последния момент се усложни, Радуканов ще заложи на защитната четворка, започнала мача срещу Славия.

„Тема спорт”: Лудогорец се отказва от Милисавлевич
Лудогорец обмисля да се раздели с халфа Неманя Милисавлевич, научи "Тема Спорт". Разградчани са останали разочаровани от изявите на сърбина, заради което искат да го освободят. Ръководството на шампионите ще пробва да се разбере с крилото и през лятото контрактът му да бъде разтрогнат по взаимно съгласие. 28-годишният футболист акостира в Разград през зимната пауза. Той дойде като свободен агент от Рапид Букурещ. Затова Лудогорец не плати трансферна сума за правата му. Въпреки това зелените се изръсиха сериозно, тъй като броиха пари на ръка на играча и очакваха много повече от него. Треньорът Ивайло Петев е разочарован от показаното от Милисавлевич. До момента Неманя е записал едва 4 мача за разградчани, като е престоял на терена само 137 минути. Само веднъж сърбинът е стартирал като титуляр - срещу ЦСКА (0:0). И тогава обаче той не оправда очакванията и бе заменен на почивката от Иван Стоянов. Чашата на търпението на Петев към фланговия футболист вече е преляла и той го е нарочил за гонене през лятото. Везните за раздяла с Милисавлевич се накланят и заради високата му заплата. Сърбинът е един от най-добре платените в Разград заедно с бразилците Кайсара и Марселиньо. Освен това   клубът има сериозен проблем с чужденците извън ЕС и иска да освободи квота за евентуалното привличане на нов играч през лятото. Затова ръководството ще пробва да   прекрати преждевременно договора на Неманя, който е до лятото на 2015 година. Припомняме, че през зимата именно по подобен начин Лудогорец освободи франк Гуела. В момента обаче котдивоарецът е завел дело срещу клуба във ФИФА.

"Съперник": Бой между футболисти в Миньор Перник
Нападателят на Миньор (Перник) Франк Маду е спретнал бой със съотборник на петъчната тренировка и е изхвърлен от отбора. Футболистът с френски паспорт влязъл в конфликт с полузащитник от отбора и го разрешил с юмруци. Името на бития засега не се разкрива. Това вбесило Николай Тодоров, който начаса взел решение и отпратил играча по местонахождение. Франк Маду изигра четири непълни срещи за „чуковете" и вкара един гол при загубата с 1:2 от Литекс на 17 март. Той впечатли публиката със здравата си физика, нежеланието си да тича много и красивата си синеока съпруга, която изгледа всички домакински мачове с негово участие от ложата на стадиона.

Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки