Георги Марков: Искам Левски да стане шампион

Всички в първенството сме равностойни

Георги Марков: Искам Левски да стане шампион

Спортният директор на Локо (Сф) Георги Марков е убеден, че Левски с нищо не превъзхожда столичните „железничари" и те имат всички шансове да се класират за финала в турнира за Купата на България. Локо (Сф) загуби първата среща с 1:3 на „Георги Аспарухов", а реваншът на стадиона в квартал „Надежда" е утре от 15:30 часа.

"Мачът с Левски е важен за нас, не само защото сме домакини, а и понеже резултатът след първата среща не ни лишава от шансове за финала. Най-хубаво ще е да победим с 2:0. Няма кого да пазим. Емил Велев ще прецени кой ще играе, но за нас протоколни двубои няма. Тези, които ще излязат утре на нашия стадион ще имат за цел да победят и елиминират „Левски"", категоричен е шефът на „червено-черните" пред "Меридиан мач".

"Вече загубихме два мача от Левски през тази пролет, но смятам, че в тях единствената разлика беше в цвета на фланелките. Ако ние бяхме със сините екипи на "Герена" щяхме да бием. В момента не виждам друга разлика. Всички в първенството сме равностойни. Печели се с малко късмет и съдийска намеса", коментира бившият играч на Левски, а сега началник в Локо (Сф).

"Предстои Вечното дерби между Левски и ЦСКА в края на седмицата, но на мен не ми харесва футболът, който играят и двата тима. Човек може да заспи на мачовете им. Преди години стадионът се пълнеше за този сблъсък, а сега ходят най-много по 15 хиляди. Хората оценяват най-добре това, което гледат.

Левски винаги е бил по-силен и сега е така. Ние бихме ЦСКА за Купата, а сега в два мача загубихме от сините. Със сигурност обаче и двата гранда са далеч от това, което трябва да бъдат. Според мен Левски и ЦСКА трябва да прежалят един-два сезона и да дадат шанс на своите кадри. Да си направят отбори за бъдещето, които да подобрят и играта, и резултатите. Те така или иначе от доста време не са печелили титлата", посъветва Марков.

"Искам Левски да стане шампион, тъй като не са по-слаби от Лудогорец. Иначе не ми харесва как играят "сините", но това в Разград какво е? Имат 20 чужденци, които след 5 години никой няма да ги разпознае.

Трябва да се ограничи броя на чуждестранните футболисти, които имат право да играят в А група. Те ядат хляба на нашите момчета. И не виждам смисъл от огромните инвестиции на Домусчиев в Разград. Да си беше направил отбор в Благоевград или Плевен, където освен терени за школата да не му се налага да прави и деца", добави началникът в Локо (Сф).

Славия започна контролите с 4:1

"Белите" разбиха новака в елита Септември (София)

ЦСКА с 2 от 2 при Стипич (ВИДЕО)

„Червените“ пак биха с 2:0, този път Крумовград в Банско

От ЦСКА: Тренировките продължават с настроение и мотивация (ВИДЕО)

„Червените“ продължават с двуразовите занимания в Банско

Добри новини за Станислав Генчев

Агент хвали Левски за селекционната политика

Генчев: Доволен съм от старанието и желанието на футболистите

Треньорът на Левски похвали момчетата си

Левски би на ходом Спартак (Плевен) в дебюта на Генчев (ВИДЕО)

"Сините" стигнаха до успеха с 2:0

Спартак (Варна) надделя над Добруджа в първата си контрола

Даниел Начев отбеляза в 40-ата минута

Крумовград разсипа Пирин с 5:0 в неофициалния дебют на Рибарски

Хитът в елита не показа милост към противника си

Официално: Локомотив (Пловдив) привлече Данило Полонский от Пирин

"Смърфовете" взеха младия украинец

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки