Сензациите в пресата днес: Холандци следят Гари Родригес

И още: Фенове гонят Зафиров за дълг, Марешки отрече за нов спонсор в Локо (Пд)

Сензациите в пресата днес: Холандци следят Гари Родригес

Сензациите в пресата днес:

”Труд”: Холандци следят Гари Родригес

Новият „син" бисер Гари Мендес Родригес привле­че вниманието и на хо­ландски клубове. На веч­ното дерби в събота се очаква наплив от мени­джъри, най-вече за крилото. Ще идва и футболен агент, който работи с Аякс, ПСВ Айндховен и Фейенорд.

Из „Герена” обаче се говори, че най-сериозен е ин­тересът от Твенте. Ще има мениджъри още от Ру­сия, Италия (за Пламен Илиев) и от Турция (за Базил де Карвальо и Жоао Силва).

При летен трансфер Га­ри ще се окаже удар, по­добен на Гара Дембеле. Французинът бе взет за 200 000 евро от Локомо­тив (Пд) и продаден за 2,5 млн. евро на Фрайбург година по-късно през 2011-та.

Родригес пристиг­на срещу 300 000 евро през януари. Левски предпочита да задържи своя коз, но няма как да устои на оферта от 2 млн. евро.

"Меридиан Мач": Фенове гонят Зафиров за дълг

Феновете на ЦСКА говориха с Адалберт Зафиров за парите, които има да взима от клуба и са проб­лем за лиценза. Ултраси от обкръжение­то на Росен Животно­то проведоха кратък разговор на „Армия­та" със Зафето, който бе дошъл за традици­онния мач на ветера­ните.


Привърженици­те на ЦСКА помоли­ха Зафиров да отстъ­пи за сумата от 69 000 лева, които има да получава. До края на месеца парите трябва да са преведе­ни на бившия тре­ньор на „армейците". В противен случай Лицензионната комисия ще откаже да приеме документите на ЦСКА.

Феновете поискаха от Зафето в името на клуба да разсрочи изплащане­то на сумата, тъй ка­то това може да нане­се големи щети на „червените". Ултрасите се надяват Ади да остави каквато и да е алчност настрана и да подаде ръка на ЦСКА.

Адалберт Зафиров вече отказа сумата от 40 000 лева, която му предложиха от „Ти­тан" за погасяване на задължението. Той е обиден от факта, че ЦСКА е завел дело срещу него от преди 10 дни. По този начин от ръководството опитват да намалят исканата от Зафиров сума. Освен това то­зи ход на „червените" цели да бъде удължен срокът за изплащане на тези пари.

”Тема Спорт”:
Марешки отрече за нов спонсор в Локо (Пд)

Президентът на Локомо­тив Пловдив Веселин Мареш­ки категорично отрече информациите, че е намерил спонсор на клуба. Слуховете гласяха, че собственикът на фирма "Макском" Максим Митков ще е новият благо­детел на „черно-белите”.



"Са­мо кръгъл идиот може да из­мисли това. Още повече да намесва в отношенията ни с Максим и Христо Бонев. Струва ми се, че някои хора започнаха много да ги болят главите от факта, че Локо­мотив от нищото направи отбор, че строим нова три­буна. С Максим сме приятели много отдавна. Ако имаше нещо общо с Локомотив, щяхме да сме го обявили. Истината е, че Локомотив го издържам сам и без ничия по­мощ. Не получавам държав­ни и общински поръчки. Пра­вя всичко на добра воля", спо­дели Марешки пред "Мари­ца", цитиран от „Тема Спорт”.

"Струва ми се, че на ня­кои хора мозъците им завря­ха с наближаването на дер­бито и на изборите. Мушмороците изпълзяха, като наб­лижиха двете събития. С ей такива идиотски провока­ции се опитват да дестаби­лизират обстановката в клуба", каза Марешки.

Христо Бонев също отре­че да е навивал Митков да поеме клуба. "Не знам нищо. Г-н Митков не съм го виждал от няколко години", каза единствено Зума.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки