Батков за свастиките: Това е престъпление, ние не сме нацисти, а толерантен и коректен народ+ВИДЕО

"Играем честно, съжалявам, че спрях налагането на юноши", призна адвокатът

Батков за свастиките: Това е престъпление, ние не сме нацисти, а толерантен и коректен народ+ВИДЕО
Собственикът на Левски Тодор Батков остана доволен от класирането за финала за Купата на България след днешното равенство 0:0 в полуфиналния реванш с Локо (София), предаде репортер на Novsport.com.
 
"Турнирен мач, беше дадена почивка на някои от титулярите. За нас важният мач е в събота. Доволен съм, все пак 6 години не сме стигали до финала, надявам се да вземем купата. Все ми е едно срещу кого ще играем на финала, и двата тима направиха. Нямаме наказани или контузени след срещата, добрата новината е, че продължаваме и след 6 години отново сме на финал", заяви той.  
 
Адвокатът се изказа остро срещу свастиките, които няколко фена на Левски издигнаха по време на победата с 2:1 над Литекс в последния кръг на "А" група, като загатна, че това може да се окаже проблем пред сделката с руския енергиен гигант "Газпром": "Кому е нужно това? Ние не сме нацисти. Ние сме толерантен и коректен народ. Всеки отговаря сам за себе си, това в Сараево е все едно някой да се подиграва с Левски или с Априлското въстание. Ще търсим отговорност, изяснихме имената, дадохме ги на полицията. Това е престъпление. Някой услужливо бе изпратил снимки на собственика на Газпром“
 
"Призовавам феновете да са коректни на дербито, защото ситуацията е много напечена. Финансово носим санкции, кому е нужно? Четири години не сме постигали нищо, сега сме на двата фронта, нека ни помагат, подкрепяйки отбора, няма нужда от такива глупави изяви", каза още собственикът на "сините".
 
Относно треньорската смяна на Илиан Илиев с Николай Митов, Батков заяви: "Да, явно е повлияла добре треньорската смяна. Сега има нужният хъс и борбеност каквито винаги са били присъщи на Левски".
 
Адвокатът обаче загатна, че не е доволен от някои от новите попълнения в отбора и намекна, че след края на сезона ще има поредна чистка на "Герена": "Очевидно пак идва лято, пак ще има смени, няма да ги оставим така". 
 
След това собственикът на Левски изрази съжаление, че е спрял налагането на юноши в тима, което започна по времето на Станимир Стоилов: "Този модел на Литекс, за който всички говорят го направи още навремето Мъри Стоилов, но сгрешихме, че спряхме да налагаме юноши. Може би това, че искахме след участието в Шампионска лига да играем там отново на всяка цена ни изигра лоша шега".
 
"От 15 години съм в Левски, 6 пъти съм бил шампион и ние никога не сме играли с юноши. Призовавам всички да се успокоят, остават 6 кръга и един финал, нека да правим това, за което си даваме парите. Да има честни мачове, а не да пълним главите на хората с глупости, все едно си нямат достатъчно промени. Отговарям за Левски и най-откровено казвам, че играем честно", завърши Тодор Батков. 
Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки