Георги Марков: Още първият мач бе решен от едно момче, което беше доста яло и пило на масите+ВИДЕО

"Предпочитам Левски да спечели купата", каза шефът на Локомотив

Георги Марков: Още първият мач бе решен от едно момче, което беше доста яло и пило на масите+ВИДЕО
Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков прие спокойно днешното равенство 0:0 с тима на Левски в полуфинален реванш от турнира за Купата на България, предаде репортер на Novsport.com. След поражението с 1:3 в първия на "Герена" обаче "сините" се класираха за финала, а Марков не пропусна да спомене.
 
"Още първият мач бе решен от едно момче, което беше доста яло и пило на масите, беше качил килограми и затова допусна грешки", заяви шефът на "железничарите" днес. 
 
"Опитахме да вкараме гол и да вкараме напрежение в тях. Не успяхме. Добър мач, сега започваме да мислим за мача с Монтана. Всяка точка е важна, играем всеки един мач за победа, колкото точки съберем - толкова. Сега да си правим предварително сметка няма смисъл", заяви Марков. 
 
"След като ние отпаднахме, предпочитам Левски да спечели купата", призна изпълнителният директор на Локомотив. 
 
Накрая той направи кратък коментар на реферите и напрежението около тях: "Има фрапиращи грешки във всеки един мач и затова има напрежение. Напрежението е винаги в мачовете на двата отбора, които се борят за титлата. Винаги има напрежение, когато се решава титлата, мачът срещу Лудогорец е на "Герена", мисля, че Левски ще победи".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки