Трима бягат от ЦСКА заради неполучени заплати

Варела пък напуска през лятото

Трима бягат от ЦСКА заради неполучени заплати
Трима футболисти на ЦСКА може да се разделят с клуба заради неплатени заплати в близките дни. Те вече са дали сигнал, че това ще се случи, ако не получат дължимото си. Сред тях е Абел Анисе.
 
Както е известно, двама футболисти вече се разделиха с червените по същата причина. Александру Пакурар буквално избяга от ЦСКА към края на есенния полусе-зон заради просрочени задължения към него. На полусезона пък Тодор Янчев си събра багажа от "Армията" с формалния повод "неполучени заплати".
 
Сега голяма част от футболистите имат да взимат по 3 месечни възнаграждения, а съвсем скоро ще се натрупа и четвърто. Част от тях вече са дали индикации, че ако не получат пари до средата на май, си тръгват още преди края на сезона. Вече стана ясно, че Мишел Платини е обявил пред ръководството, че иска да напусне през лятото.
 
Сред тези, на които търпението е към края си, е и Иван Бандаловски. Той най-вероятно ще бъде продаден след края на сезона, но не е изключено и да разтрогне договора си по вина на клуба.
 
Служителите в ЦСКА пък чакат по 5 заплати и голяма част от тях работят без никакво желание, тъй като добре виждат накъде отиват нещата.
 
Игнасио Варела няма да играе в ЦСКА през следващия сезон. Това е на 90% сигурно. Договорът му с червените е до лятото. В него има клауза за продължаването му при заявено желание от двете страни. ЦСКА обаче почти сигурно няма да се възползва от тази опция, тъй като уругваецът тотално разочарова, а в същото време получава огромна заплата. Затова раздялата между двете страни изглежда предопределена.
 
Варела няма да започне като титуляр срещу Ботев Пловдив. Възможно е дори да не попадне в групата за предстоящия в събота двубой срещу жълто-черните, които правят фурор през пролетния дял от първенството.
 
Уругваецът бе привлечен под наем през зимата след дълги преговори с Палермо. Към него се създадоха огромни надежди, които обаче бързо се изпариха, след като стана ясно що за играч е акостирал в ЦСКА. Варела бе едно от най-големите разочарования в състава на червените във вечното дерби с Левски.

     

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки