И Херо няма да спре Лудогорец

Йордан Минев готов за мача

И Херо няма да спре Лудогорец
Бившият шеф на ДЮШ на Лудогорец Иво Котев сподели, че отборът няма да има проблеми да спечели домакинството си на Черноморец. Двубоят с акулите е в петък от 16:15 часа в Разград и ще бъде предаван пряко по TV7.
 
"Мисля, че Лудогорец ще победи с лекота Черноморец. Просто бургазлии не са същият отбор като преди година. Тогава имаха далеч по-класни футболисти. В момента са в лошо състояние. В последните мачове не успяха да бият Черно море у дома, а след това пък загубиха от Берое (0:1). Въпреки всички усилия, които прави Херо, няма как да изненадат с нещо Лудогорец и да откраднат точка или три от Разград. Самият той си призна, че няма нужния потенциал. Още повече, че в Разград Херо няма да е и на скамейката на отбора, тъй като го изгониха. А точно той е човекът, който ръководи Черноморец", каза Котев. Той добави, че Лудогорец продължава да е с предимство пред Левски.
 
"Битката за титлата ще се реши на „Герена". Не мога да дам прогноза за мача. Преди година Лудогорец спечели на този стадион. Залогът е много голям. Мисля, че най-сериозният плюс на разградчани е добрата организация. Освен това играчите са заедно от много време и си знаят и кътните зъби, както се казва. Не знам дали в Левски няма да си вирнат носовете след победата над ЦСКА. Но трябва да са много глупави, за да го направят. Мисля, че ако нещо се случва, то ще се види още срещу Локо Пловдив този кръг. Но ако в Левски си мислят, че ще им е лесно, жестоко се лъжат. В Пловдив се играе много тежко. Затова смятам, че Лудогорец е с поне едни гърди напред в борбата за титлата", завърши Котев.
 
Йордан Минев готов за мача
 
Десният защитник на Лудогорец Йордан Минев ще бъде на линия за домакинството на Черноморец в петък. Бранителят бе опериран от херния преди гостуването на ЦСКА (0:0). Заради това националът не взе участие 8 срещите с Локо Пд (1:0), Миньор (2:1) и Ботев Враца (4:1). През миналата седмица той се подготвяше индивидуално. От вчера националът тренира с основната група. Твърде вероятно е обаче Петев отново да пусне Гилерме Шоко като титуляр. Бразилецът се представи много добре срещу Ботев Враца, като се отличи с няколко пробива и асистира за гола на Димо Бакалов.
 

Освен Минев капитанът Емил Гъргоров също ще бъде на разположение на Ивайло Петев за мача с акулите. Бадема получи контузия в ахилеса по време на срещата с Локо Пловдив, заради което бе сменен на почивката. Треньорът реши да не рискува с включването на 32-годишния нападател и затова го остави извън групата срещу Миньор и Ботев Враца. В отсъствието на Гъргоров атаката на отбора бе водена от Жуниор Кишада.  

Илия Груев: Лудогорец е това, което трябваше да бъде Черноморец

От 18 треньора във Втора Бундеслига, само трима бяхме чужденци

Златко Янков на 50: Още ме е яд, че не фаулирах Баджо за първия му гол

Мечтата ми е да работя в Турция, там ме уважават повече, отколкото в България, откровен е Фара

Черноморец грабна Купата на малките майстори

На финала "акулите" победиха Карнобат с 4:0 и вдигнаха шампионската купа

Християна Гутева ще ръководи Поморие - Локомотив ГО

Вижте всички съдийски назначения за срещите от XXX кръг на "Б" група

Всички победители в турнира за Купата на България

ЦСКА вдигна трофея тази година

Назначиха реферите за кръга в „Б” група

Вижте всички наряди

Крушарски: Нека се обединим и не делим клубовете на черни, жълти, червени и други

„Нека държавните и общински институции помогнат на всеки един спортен клуб, независимо от името му”

Черноморец Бургас спря устремилия се към титлата при юношите Лудогорец

"Акулите+ се наложиха с 2:1

Изпълкомът ще утвърди форматите на първенствата в А и Б групи на 8-и юни

Професионалните лицензи ще станат ясни до 27-и май

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки