Стефан Генов издирва Серафим Михайлов

"Не дойде на вчерашната тренировка. Ние не знаем къде е. Той има телефоните на всички в клуба, но не се обажда. Предложихме му договор, който според мен е много изгоден. Не знам кой му мъти главата", недоумява треньорът на Локо Пд

Стефан Генов издирва Серафим Михайлов
Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов даде днес редовната си пресконференция на Лаута, на която говори за състоянието на отбора преди утрешното дерби срещу Левски. Специалистът разкри пред медиите, че нападателят Серафим Михайлов самоволно е напуснал отбора и никой в клуба не знае къде е.
 
Ето какво каза Стефан Генов днес:

"Обстановката в съблекалнята е добра. Отборът е готов за мача с Левски. Искаме да опровергаем слуховете, които някои спортни ежедневници разпространяват. Това допълнително ни мотивира. Искаме да запазим нашето име чисто и утре ще дадем всичко от себе си, за да покажем нашите възможности."

"Наясно сме как ще играем, наясно съм със състава. Не е толкова трудно да умуваме кой ще играе и кой не – знаете, че имаме доста футболисти, които поради различни причини няма да могат да вземат участие в мача. Валери Георгиев изтърпява наказание, Георги Мечечиев е с комоцио. Атанас Атанасов все още не тренира заради травма. Дани Георгиев е под въпрос – той тренира, но не на 100 процента."

"Ние единствено играем за себе си. Имаме цел – шесто място, която сме я обявили още от началото на полусезона и си я преследваме. Нищо друго не ни интересува. Разчитаме на нашите си премии, не на такива от други клубове."

"Но специално за предстоящия мач с Левски и следващия с Ботев (Пд) – никой в отбора не се вълнува от премиите. Тези мачове се играят единствено за чест и достойнство."

"Длъжници сме на нашите фенове. Откровено казано, ние ги разочаровахме с последния си мач срещу Славия и сега ще искаме да се реваншираме пред тях и да им се отблагодарим."

"За моя изненада, Серафим Михайлов не дойде за вчерашната тренировка. Ние не знаем къде е. Той има телефоните на всички в клуба, но не се обажда. Това е истината. Предложихме му договор, който според мен е много изгоден. Не знам кой му мъти главата. Аз предвиждах той да влезе в групата за Левски и в един момент евентуално да играе. Но той го няма, какво да правим?"
 
"Дойде оня ден мениджърът му, говори с Атанас Узунов и каза, че ще даде отговор. Но виждате какво се получава…"
Антоан Стоянов тренира с Левски в Правец

През миналия сезон той беше под наем в Емполи

Светослав Диков се присъедини към Локо София

Таранът се завръща обратно в "Надежда"

Левски с вход свободен за следващата контрола

"Сините" се изправят срещу Септември на 29-ти юни от 18:30ч

Йордан Юруков започва работа в ЦСКА

Бившият халф на "армейците" ще е треньор в клуба

Порой отложи контролата на Черно море с Ботев (Враца)

Сблъсъкът в Тетевен няма как да се изиграе, заради обилен валеж

НАЙ-НАКРАЯ! Добри новини в Локо София

Любенов остава в "Надежда"

Ботев Пд пусна билетите за Лига Европа

"Канарчетата" приемат Марибор на 11 юли

Шеф на ЦСКА: Селекцията се прави по по-различен начин

Близо сме до някои футболисти и водим преговори, обяви Филип Филипов

И нов в Левски се прицели в титлата

Най-важната цел е да станем шампиони, обяви Алдаир

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки