ЦСКА и Ботев (Пловдив) в битка за Европа на „Армията”

Мачът стартира в 19:30 часа и ще бъде проследен на живо от Novsport.com

ЦСКА и Ботев (Пловдив) в битка за Европа на „Армията”

ЦСКА приема Ботев (Пловдив) на своя стадион „Българска армия” в последния двубой от 25-и кръг на „А” група, който е и директен сблъсък за третото място в подреждането.

Срещата бе изтеглена с половин час по-рано от рано и ще стартира в 19:30 часа, като ще бъде ръководена от младия рефер Никола Попов.

Преди нея пловдивчани са трети във временното класиране с 50 точки в своя актив, докато “червените” имат с 2 по-малко и са на четвърта позиция.

През есенния полусезон двата отбора завършиха при резултат 1:1 в Пловдив, но от тогава има много промени в съставите и ръководството.

Тогава Иван Цветков откри за "жълто-черните" от дузпа, а в края на мача резервата Тасио изравни. По онова време начело на “канарчетата” бе Ферарио Спасов, докато ЦСКА бе воден от Стойчо Младенов, а сега съставите са водени съответно от Станимир Стоилов и Милен Радуканов.

В момента Ботев се намира в по-добра форма, тъй като спечели 4 от последните си 5 срещи, докато настроението в ЦСКА е минорно, след като миналата седмица бе загубено вечното дерби с Левски (1:2).

Очаква се привържениците на „канарчетата” да запълнят сектора за гости и да подкрепят неистово своите любимци, докато фен франкцията на ЦСКА "Офанзива" призова останалата част от „червената” агитка преди мача, да освирква „армейците” дори и те да отбележат гол в знак на протест срещу управлението на "Титан".

По традиция Novsport.com ще проследи срещата на живо посредством чат-коментар от мястото на събитието!
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки