Радуканов: Много важна победа за нашия отбор, съжалявам, че публиката я нямаше (+ВИДЕО)

"Победихме най-добрия отбор в България, значи не сме толкова лоши", заяви доволно БГ Моуриньо

Радуканов: Много важна победа за нашия отбор, съжалявам, че публиката я нямаше (+ВИДЕО)
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов, остана много доволен от минималната победа с 1:0 над тима на Ботев (Пловдив), предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Българска армия" и бе последна от програмата на 25-ия кръг на родната "А" група. 
 
"Много важна победа за нашия отбор, раздадохме се максимално, доволен съм от себераздаването. Спазихме тактическите указания, радвам се за футболистите. Бяхме притиснати до стената, псуват ни от всички страни. От осана до разпни го у нас е близо, така че сме доволни, че победихме прекия конкурент за 3-то място", заяви Радуканов след края на мача. 
 
"Съжалявам, че публиката я нямаше днес. Въпреки това днес дадохме всичко от себе си за победа. Лесно е да се подкрепя отбора, когато върви, моментът е труден за ЦСКА. Аз съм на мнение, че публиката винаги трябва да подкрепя отбора, дори в тежките моменти, надявам се, че ще върнем хората на стадиона", допълни БГ Моуриньо. 

"Една вечер спокойствие означава тази победа. Голямо напрежение се беше събрало в нас. Играхме срещу най-добрия отбор в България през тази пролет, както коментират. Е, победихме най-добрия отбор в България, значи не сме толкова лоши. Постарахме се да играем добре, мисля че ги надиграхме в по-голямата част от времето и ги победихме", каза още специалистът. 

 
Милен Радуканов обяви като "тежко" положението със заменените заради травми Василев и Присо: "Тежко беше с три принудителни смени, но успяхме да се справим с Ботев (Пловдив), важното е, че успяхме да победим. На първо четене и Присо е зле, и Венци, Делев също го смених принудително на полувремето. Става тежко, но ще видим с какви момчета разполагаме".

Относно бъдещето си на "Армията", наставникът на ЦСКА каза: "Имах разговор с президента Борисов, че ще съм тук, докато е доволен от работата ми. Опитваме се да развиваме отбора, тежко е, знаете в какъв момент го поехме. Мисля, че имам сили да продължим напред, всичко зависи от господин Борисов, нямаме ултиматуми за класиране за Европа. 

 
Накрая Милен Радуканов опроверга появилите се информации за скандал с нападателя Мишел Платини: "Няма такова нещо за Платини, в много добри отношения сме с него. Днес дадохме шанс на други играчи, доволен съм от всички. Треньорска контузия няма, всеки обаче чака шанса си. Тук трябва да покажеш мъжество и характер, защото не може да играят 27, играят 11, тогава се показва кой милее за отбора". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки