Мъри: Резултатът можеше да е равен, не видях да имат някакви положения (+ВИДЕО)

"Не ни достигна футболна увереност и самочувствие", отсече Мъри

Мъри: Резултатът можеше да е равен, не видях да имат някакви положения (+ВИДЕО)
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов, прие спокойно днешното поражение с 0:1 от ЦСКА, но въпреки това заяви, че срещата е можела да завърши наравно, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Българска армия" и бе от програмата на 25-ия кръг на родната "А" група. 
 
"Особено през първото полувреме не смятам, че това бе нашата игра. Прекалено много дадохме инициативата на ЦСКА. В началото на второто полувреме имахме една ситуация, не успяхме да вкараме, след това дойде този гол след рикошет на ЦСКА, не ни достигна футболна увереност и самочувствие", заяви Стоилов след края на мача. 
 
"Опитахме се да убедим отбора през седмицата, че това е много важен мач за нас. Не играхме по начина, по който Ботев може да играе. Имахме нашите възможности, но не успяхме да ги отиграем, смятам, че Ботев може много повече. Не се получиха при нас нещата, ще гледаме записите и ще видим къде са ни грешките. Доста важно за Ботев е да играе футбола, който играе от началото на годината. Нормално е да загубим някъде, по-притеснително е, че днес не играхме своя стил", заяви с тревога специалистът.
 
"Бягахме от контрола на топката и предостъпихме инициативата на ЦСКА. Не смятам, че е имало притеснение, въпреки че навън не се представяме така, както като домакини", анализира ситуацията наставникът на "канарите".

 
Станимир Стоилов призна още, че според него срещата е можела да завърши и наравно: "И равен да беше завършил резултатът, нямаше да е незаслужено, почти не си спомням положение пред нашата врата. Не сме коментирали с отбора да правим равен, винаги играем за победа, ако някъде се случи, значи такава е била съдбата".
 
"Имаме огромен проблем с картони и висящи футболисти, преценихме, че можем да заложим на други играчи на някои постове. В Ботев има 17-18 футболисти, които трябва да играят във всеки един момент, иначе за какво са в Ботев", допълни още треньорът на Ботев. 

 
Мъри Стоилов не пожела да коментира отсъжданията на рефера Никола Попов: "Не коментирам съдийството, няма да се учудя, ако един от двата гола е бил неправилно отменен". 
 
"Надявам се да си извлечем правилните поуки от тази загуба. Във футбола има много победи и загуби, по-важно е да си извадим изводите и да играем по-добре в другия мач. На "Христо Ботев" играем по-освободено, но днес не съм доволен от играта ни, резултатът съвсем спокойно можеше да е равен", завърши Мъри Стоилов. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки