Реал Мадрид надделя над Валядолид в голов спектакъл (ВИДЕО)

Тимът на Жозе Моуриньо постигна победа с 4:3 на "Сантяго Бернабеу"

Реал Мадрид надделя над Валядолид в голов спектакъл (ВИДЕО)

Реал Мадрид се наложи с 4:3 над Валядолид в голов спектакъл от 34-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Мачът се игра на стадион „Сантяго Бернабеу”.

Гостите от Валядолид успяха да открият резултата в 8-ата минута с гол на Оскар Гонсалес, който се разписа с удар с десния крак. Реал Мадрид се опита бързо да се върне в мача и след като направи няколко последователни пропуска пред вратата на съперника, в 26-ата минута „кралския клуб” достигна до изравнително попадение. Негов автор бе Анхел Ди Мария.

В 32-ата минута Реал Мадрид поведе с 2:1, след като Кристиано Роналдо отбеляза с глава след центриране на Анхел Ди Мария от корнер. Валядолид обаче не се предаде и в 35-ата минута възстанови равенството – Хави Гера вкара за 2:2 от близко разстояние.

До почивката имаше още няколко интересни ситуации, една от които бе в 43-ата минута, когато Кристиано Роналдо нацели напречната греда. Нови голове през първата част обаче не паднаха и след края на първото полувреме резултатът бе 2:2.

Домакините започнаха силно през второто полувреме и още в 49-ата минута достигнаха до трети гол. Той бе дело на Кака, който отбеляза с удар с левия крак. В следващите минути се стигна до няколко пропуска пред двете врати, а в 70-ата Кристиано Роналдо реализира втория си гол в мача, като отново успя да се разпише с удар с глава, този път след центриране на Месут Йозил от корнер.

Последваха няколко добри възможности за Валядолид, а в 87-ата минута гостите намалиха на 3:4 с гол на Луис Састре, който отбеляза със страхотен удар от далечна дистанция.

Нови голове до края обаче не паднаха и така домакините спечелиха с 4:3. След този успех Реал Мадрид вече има актив от 77 точки и продължава да е на второто място. Валядолид е 12-ти с 40.

Ботев (Пд) съобщи за проблем с билетите за Марибор

Вижте какво разкриха „канарчетата“

Дъглас Луис мина прегледите си преди трансфера в Ювентус

Бразилецът ще парафира с торинци след края на Копа Америка

Байерн Мюнхен постави цена на Кимих

Баварците ще искат 40 милиона за полузащитника

Тен Хаг преподписва с Юнайтед до дни

Предстоят сериозни промени в щаба му

Валентин Антов потегля към Германия или Франция?

Има възможност и той да остане в Италия

Реал Мадрид с интерес към Рикардо Калафиори

Защитникът на Болоня впечатлява с представянето си на Евро 2024

Ювентус продаде нападател на Фиорентина

"Виолетовите" ще платят 13 милиона за Мойс Кийн

Десподов поднови тренировки с ПАОК

Националът ни получи по-дълга почивка

Какви са шансовете на Швейцария за подвиг срещу Италия

"Адзурите" живеят втори живот на Евро 2024

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки