Стоичков: Имаше някаква битка, така че да залъже окото на много хора

Губели сме и с Георги Миланов - не трябва да чакаме че един футболист ще реши дадения мач

Стоичков: Имаше някаква битка, така че да залъже окото на много хора
Треньорът на Литекс Христо Стоичков не бе доволен от представянето на своите възпитаници в мача срещу Черно море, загубен с 0:1 във Варна. Резултатът отдалечава ловчанлии от призовата тройка и местата, даващи право на участие в Лига Европа.
 
„Справедлив резултат дотолкова, доколкото направихме една детинска грешка. Иначе както Литекс, така и Черно море се опитваха да играят някакъв футбол. Излизат един-двама и почваш да прекрояваш. Почваш да мислиш кой да играе и кой да не играе. Общо взето имаше някаква битка, така че да залъже окото на много хора. Няма как да съм доволен”, каза Камата пред „Нюз7”.
 
Той трябваше да се лиши от услугите на контузения Георги Миланов. Но подчерта, че тимът е губел и когато националът е бил на терена.
 
„Водещ футболист в първенството, за Литекс. Но не трябва да чакаме че един футболист ще реши дадения мач. С него също сме губели. Целта ни е който и да влезе, да играе. Да се раздава. Не се ли раздава, след 4 мача идва краят”, отсече Стоичков.
 
На въпрос дали би коментирал вчерашната пародия, която разиграха Славия и Ботев Враца, наставникът на Литекс отвърна:
 
„Не гледам другите резултати и другите отбори, тъй като имам достатъчно грижи в нашия отбор. Георги също е контузен. Какво са правили другите, има си компетентни органи, да ходят да гледат, да мислят и да преценят. Аз най-малко мога да се срамувам.”
 

Що се отнася до вчерашните инфомарции, че ще поема Бешикташ, Камата заяви: „Въобще не обръщам внимание. Мастилото ще се измие като завали малко дъжд, никой не му обръща внимание.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки