Кривия: На терена имаше само един отбор и той бе Ботев

"Щом сме накарали Локомотив да се радват на точка, значи сме и много голям отбор", каза шефът на "канарите"

Кривия: На терена имаше само един отбор и той бе Ботев
Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров - Кривия, остана доволен от играта на своите, но не и от резултата след днешното дерби срещу Локомотив, завършило наравно 0:0, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион "Христо Ботев" и бе от програмата на 27-ия кръг на родната "А" група. 
 
"На терена имаше само един отбор и той бе Ботев. Не ни стигна само и единствено гол. Положенията се редяха едно след друго, но не успяхме да отбележим. Тотално надиграхме отбора на Локомотив. Доволни сме от играта, но не и от резултата. Щом сме накарали Локомотив да се радват на точка, значи сме и много голям отбор", заяви Кривия след края на двубоя.
 
Шефът на "канарите" изрази мнение, че отборът върви във възходяща линия след идването на Станимир Стоилов през зимата: "Смятам, че откакто Мъри Стоилов пое отбора той върви възходящо, единствено срещу ЦСКА не играхме играта си. Феновете трябва да са доволно от играта, не и от резултата". 
 
"Днес явно ни липсваше късмет, за жалост понякога футболът не е логична игра. Мисля, че има голямо израстване при нас през пролетта. Няма от какво да сме недоволни, единствено от това, че не вкарахме гол", уточни легендата на Левски. 
 
Накрая Кривия коментира и битката за Европа така: "Играем мач за мач, важното е да играем правилен футбол, а ние го показваме". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки