Атлетико Мадрид надви Селта като гост (ВИДЕО)

Атлетико Мадрид надви с 3:1 като гост Селта в изтеглен мач от 36-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоят се игра на стадион „Балайдос”

Атлетико Мадрид надви Селта като гост (ВИДЕО)

Атлетико Мадрид надви с 3:1 като гост Селта в изтеглен мач от 36-ия кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоят се игра на стадион „Балайдос”.

Двата отбора не си отбелязаха голове през първото полувреме и на почивката резултатът бе 0:0. Атлетико поведе почти веднага след подновяването на играта през втората част. Гостите откриха резултата в 47-ата минута, когато Диего Коста се разписа с глава след центриране на Миранда от корнер. Хуанфран покачи на 2:0 в полза на „дюшекчиите” в 66-ата минута, реализирайки с удар с десния крак.

Селта върна един гол в 84-ата минута, а точен за 1:2 бе Аугусто Фернандес. Крайното 3:1 в полза на Атлетико Мадрид оформи Радамел Фалкао в 86-ата минута.

След този успех Атлетико Мадрид вече е с актив от 72 точки и продължава да заема 3-ото място, като със сигурност ще играе в Шампионската лига през следващия сезон. Селта е на предпоследното 19-то място с 31 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки