Интер пропуска Европа догодина след разочароващо 1:3 от Лацио (ВИДЕО)

"Орлите" съхраниха шансове за Лига Европа след победата в Милано

Интер пропуска Европа догодина след разочароващо 1:3 от Лацио (ВИДЕО)
Отборът на Интер няма да играе в европейските клубни турнири през следващия сезон след неприятна загуба с 1:3 от Лацио тази вечер. Срещата се игра на стадион "Джузепе Меаца" и бе от програмата на 36-ия кръг на италианската Серия "А". 
 
Мачът започна с атаки и към двете врати, като за "нерадзурите" с пропуски се отличиха Алварес, Роки и Гуарин, а с такива за столичани Клозе и Ледесма. 
 
Така дойде 21-ата минута, когато гостите излязоха напред в резултата след злощастен автогол на Ханданович. 
 
След попадението "орлите" изтърваха още няколко положения и бяха наказани в 33-ата минута, когато Алварес засече с глава центриране на Перейра и възстанови статуквото. 
 
Все пак преди края на почивката римляните отново съумяха да си върнат аванса. В даденото от рефера продължение Ранокиа фаулира Флокари в пеналта си, а Ернанеш превърна в гол отсъдената дузпа за 2:1. 
 
През втората част Интер натисна, но направи множество пропуски пред вратата на Лацио. Гуарин на няколко пъти, Ковачич и Роки не успяха да се разпишат от удобни позиции. 
 
За капак на всичко в 70-ата минута Алварес не успя да се разпише от дузпа, отсъдена за фаул на Кана срещу Гуарин.
 
Само 6 минути по-късно гостите сложиха точка на спора след страхотен изстрел на Онази извън пределите на наказателното поле, след който топката намери горния десен ъгъл на Ханданович. 
 
След победата Лацио събра актив от 58 точки и се изравни с Рома на 6-о място във временното класиране, на 2 зад 5-ия Удинезе. Домакините от Интер пък остават 8-и с 53 точки. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки