Реал отнесе Малага и е на точка от среброто (ВИДЕО)

"Кралете" биха с 6:2 на "Бернабеу"

Реал отнесе Малага и е на точка от среброто (ВИДЕО)
Отборът на Реал (Мадрид) разгроми тази вечер с 6:2 състава на Малага по пътя си към 2-то място през този сезон. Срещата се игра на стадион "Сантяго Бернабеу" и бе от програмата на 35-ия кръг на испанската Ла Лига. 
 
Гостите завършиха срещата с двама човека по-малко, след като първо Санчес получи директен червен картон в 21-ата минута, а в 73-ата Демикелис също напусна преждевременно терена, но за втори жълт. 
 
Първото полувреме на срещата бе изключително динамично и още в 3-та минута "белия балет" излезе напред в резултата. Тогава Модрич центрира в наказателното поле на гостите от корнер, а Албиол засече с глава за 1:0. 
 
След попадението гостите се активизираха и в 14-ата минута Лугано намери Роке Санта Крус в малкото наказателно поле, а опитният парагваец не сбърка, възстановявайки статуквото - 1:1. 
 
Само 7 минути по-късно обаче всичко за Малага приключи, тъй като Серхио Санчес спъна Роналдо като последен в отбраната и бе изгонен, а Реал получи правото да изпълни дузпа. Ударът на потърпевшия от бялата точка обаче бе спасен Кабалеро. 
 
Въпреки това в 26-ата минута "кралете" стигнаха до втори гол, дело именно на Кристиано Роналдо от пряк свободен удар. 
 
Натискът на домакините продължи с пълна сила и в 33-ата минута след бърза контраатака Роналдо намери Йозил на изгодна позиция, а германският национал не сбърка за 3:1. 
 
Макар и с човек по-малко обаче, гостите съумяха отново да се  върнат в двубоят. Това стана в 35-ата минута, когато Антунес получи хубаво подаване от Портильо и направи безпомощен Лопес за 2:3. 
 
В даденото от рефера продължение пък, Бензема засече отблизо подаване на Роналдо и покачи на 4:2. 
 
През втората част натискът на мадридчани продължи и в 63-ата минута Модрич също записа името си сред голмайсторите след прецизен изстрел с левия крак след пас на Бензема. 
 
В даденото от съдията продължение Ди Мария оформи крайното 6:2 след страхотен шут от далечна дистанция. 
 
След победата Реал вече има актив от 80 точки на 2-то място, на 8 пред 3-ия Атлетико 3 кръга преди края. Съставът на Малага пък е 6-и с 53 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки