Тифозите на Интер с 12 въпроса към Морати

Интер втора година без трофей, няма да играе догодина в Европа

Тифозите на Интер с 12 въпроса към Морати
Трагичното представяне на Интер, изравненият нега­тивен рекорд от 15 загуби (засега...), втори сезон без трофеи и пропусната въз­можност за участие в евро­турнирите накараха тифозите на нерадзурите по ин­тересен начин да се обърнат към президента на клуба. По време на мача срещу Лацио от "Курва Норд" издигнаха транспаранти с 12 въпроса към петролния бос.

1. Защо според вас целият стадион аплодира напос­ледък всички плакати срещу клубното ръководство?

2. Защо се усъмнихте в ле­карския щаб, с който спече­лихме требъла през 2010 г.?

3. Защо проектът с подм­ладяването на отбора е свързан с продажбата точно на младите, които са наши юноши или от примаверата?

4 Какъв е смисълът от продажбата на нашите игра­чи?

5. 2010-2013. От върха на света се сринахме в сегашна­та ситуация. С оглед приме­ра на други европейски клубо­ве трябва ли причината да се търси само във футболистите и треньорите през този период?

6. Защо клубът е пасивен при всяка медийна атака?

7. В Интер изтичането на информация е без прецедент в сравнение с останалите. Защо няма силен човек, кой­то да обира напрежението и защитава клуба?

8. Защо не бе дадено задо­волително обяснение защо бе отстранен от ръковод­ството Габриеле Ориали (б.р. - спортен директор и трансферен консултант 1999-2010 2.)?

9. Защо се говори, че Ин­тер е като едно голямо се­мейство, а в действител­ност е обратното? Не мис­лят ли шефовете единстве­но за креслата си?

10. Защо позволихте този сезон вторият ни екип да е червен въпреки протестите на тифозите?

11. Твърдите, че вашата мечта е Купата на европейс­ките шампиони, като на ба­ща ви. Сега твърдите, че е новият стадион. Това добре, но къде е Интер?

12. Защо всеки, който на­пусне Интер, говори добре за вас и лошо за клуба? 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки