Боримиров: Лудогорец да стимулират когото си искат, ние първо трябва да спечелим купата

"Видяхте, че след почивката Ботев само ритаха топката"

Боримиров: Лудогорец да стимулират когото си искат, ние първо трябва да спечелим купата

Мисля, че заслужено победихме, защото Ботев (Враца) по никакъв начин не ни затрудни.

Това заяви спортният директор на Левски Даниел Боримиров след успеха на „сините” с 3:1 на стадион „Христо Ботев” в първия мач от програмата на 27-ия кръг в българската „А” футболна група.

След успеха столичани заеха временно първата позиция в класирането, изпреварвайки с точка шампиона Лудогорец, който обаче има мач по-малко, а в следващия кръг гостува на „Герена”.

„Доволен, съм че успяхме да обърнем резултата, но не съм доволен от фрапантните пропуски. Радващото е, че през второто полувреме корекциите на треньора донесоха успех и овладяхме инициативата. Видяхте, че след почивката Ботев само ритаха топката”, допълни Боримиров, който бе помолен да коментира предстоящите два двубоя на „сините”, които първо играят финал за Купата на България срещу Берое в Ловеч, а после приемат Лудогорец в пряка битка за шампионската титла на страната:

„Сега първо ни предстои финал за купата. Нека първо спечелим него, а после ще мислим за Лудогорец. Нека те да си стимулират когото искат. Ние ще се опитаме да се възстановим за финала и да сме готови за двете срещи, понеже всяка от тях е еднакво важна за нас.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки