Митов: Дай Боже да станем шампиони!

„От утре започваме да мислим за финала, надявам се да възстановим Де Карвальо”

Митов: Дай Боже да станем шампиони!

Старши треньорът на Левски Николай Митов бе категоричен, че успехът на „сините” над Ботев във Враца с 3:1 е бил напълно заслужен.

Момчетата му се оказаха в ролята на догонващи в срещата от 27-ия кръг на „А” група, но бързо успяха да изравнят, а впоследствие поведоха след гол от дузпа на Гари Родригес и подпечатаха победата с попадение в добавеното време на Жоао Силва. 

„Не беше инфарктна победата ни. Мисля, че през второто полувреме вдигнахме оборотите и спечелихме заслужено, но не съм доволен от пропуските”, каза Митов и бе запитан дали възпитаниците му ще могат да се възстановят за предстоящия финал за Купата на България срещу Берое в сряда и домакинството на Лудогорец в събота.

„Те са професионалисти, това им е работата. Хората играят през два дни. От утре започваме да мислим за Берое. Това е финал. Финалът е това - да вдигнеш купата. Не я ли вдигнеш се, забравя се, че си бил там."

"Вярвам на моите футболисти, че ще станат шампиони. Дай Боже да станем шампиони, ще се радвам много. Колкото до Карвальо, той има контузия. Имаше удар в крака, надявам се да го възстановим бързо”, допълни Митов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки