Сухия с претенции към съдията: Де Карвальо удари с лакът наш футболист преди да изравни

„Загубата на Локо (Сф) е добре дошла за нас, имаме шансове за оцеляване”

Сухия с претенции към съдията: Де Карвальо удари с лакът наш футболист преди да изравни

Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков бе недоволен от многото индивидуални грешки, допуснати от футболистите му при поражението от Левски с 1:3 в първия мач от 27-и кръг на „А” група. Той обаче бе доволен, че съставът му остана над чертата на изпадащите, тъй като прекият конкурент за оцеляване Локомотив (София) инкасира домакинска загуба от новака Пирин (Гоце Делчев).

„Днешният мач бе важен за нас. Трябваше да вземем поне точка от него, но това, че Локомотив (София) е загубил днес, е добре дошло за нас. Не съм очаквал подобен развой на мача в София, но сега на нас ни предстоят решителни срещи, от които трябва да вземем точки. Колкото до днешния мач, Левски имаха един ден повече от нас за възстановяване, но това не е оправдание."

"Дадохме максималния отпор, но не успяхме да задържим преднината си, още дори не се бяхме подредили след центъра. Имам претенции към съдията за гола на Базил де Карвальо, който удари с лакът наш футболист при овладяването на топката и така вкара гола. Второто попадение отново бе след наша индивидуална грешка, защото топката летеше горе в облаците, но не знам дали има дузпа или не, не съм гледал още ситуацията на повторение”, каза Сухия, който бе попитан дали момчетата му все още имат шанс да запазят елитния си статут и отговори така:

„Реално имаме шанс за оцеляване. След като се намираме над чертата, значи би трябвало да имаме шансове.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки