Наказания в регионалния футбол

Вижте всички решения на регионалните комисии на Българския футболен съюз

Наказания в регионалния футбол

Решения на регионалните комисии на Българския футболен съюз:

Наказва ФК Граничар /Туховища/ с лишаване от домакинство за 2 /две/ срещи и глоба от 250 лева съгласно чл..37,т.1, ал.5 ОТ ДП заради навлизане на публиката на терена и последици за гостите по време на мача с Върбица (село Ореше) от 16-ия кръг в група Места-Запад.

Областният съвет на БФС-Плевен решава:

1. За системно използване на нередовни състезатели, по смисъла на чл.47 от Наредбата на БФС (такива без картотеки или играещи и в други отбори от областта), отборът на ФК Войвода (с. Драгаш Войвода) се изважда от състава на "Б" ОФГ-Изток. Отборът няма право да участва в областното първенство през следващата спортно-състезателна 2013-2014 година.

За следващите кръгове от програмата на "Б" ОФГ-Изток се присъждат служебни резултати 3:0 в полза на съперниците на ФК Войвода (с. Др.Войвода).

2. На основание чл. 24, т. 2, буква В от Наредбата на БФС изважда ФК Левски село Писарово от състава на "Б" ОФГ-Запад-заради три поредни неявявания на гостувания.

За следващите кръгове от програмата на Б ОФГ Запад се присъждат служебни резултати 3:0 в полза на съперниците на ФК Левски с. Писарово.

СТК на Зоналния съвет на БФС-Пловдив е присъдила за срещата от "А" областна група Долни Воден - Голям чардак по 0 точки и 0 голове и на двата тима. Комисията не е могла да установи кой от двата отбора има по-сериозна вина за прекратената помежду им среща от 24-ия кръг.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки