Рафа: Обещах трофей на феновете и го направих

Треньорът на Челси бе много доволен след финала за Лига Европа

Рафа: Обещах трофей на феновете и го направих

Треньорът на Челси Рафаел Бенитес бе много доволен след постигнатия успех във финала за Лига Европа. Мениджърът на "сините" не скри радостта си и обяви, че този трофей е бил сериозен приоритет за неговия тим, въпреки, че всички са смятали, че лондончани няма да се борят за него.  

"Изиграхме страхотна втора част. През първото полувреме имахме някои проблеми, тъй като Бенфика показа, че не е никак слаб отбор. Аз обаче съм много доволен от тази победа и поздравявам всички, които допринесоха за нея."

"В началото не можехме да се справим със скоростта на съперника и се наложи да направим някои промени, за да се нагодим към техния стил. В края обаче бяхме по-добрият отбор и заслужено спечелихме, особено след усилията, които положихме през целия сезон", смята Бенитес.

Испанският специалист бе доста критикуван от привържениците, които не приеха никак добре назначаването му начело на тима. Той обаче обеща, че ще донесе трофей във витрината на "сините" и изпълни заканата си.

"Много съм доволен и горд от постигнатото, защото то не бе никак лесно. През целия сезон говорехме за това и ето, че успяхме", допълни наставникът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки