„Сините” тренират с настроение след загубения финал, Ели аут заради травма (ВИДЕО+СНИМКИ)

Феновете и представители на ръководството на Левски не се появиха на заниманието, съобщи репортер на Novsport.com

„Сините” тренират с настроение след загубения финал, Ели аут заради травма (ВИДЕО+СНИМКИ)

В напълно нормална и спокойна обстановка протече първата тренировка на Левски след загубения финал на турнира за Купата на България, съобщи репортер на Novsport.com.

„Сините” отстъпиха след равенство 3:3 и изпълнения на дузпи пред Берое в решителния мач, но в събота им предстои друг, не по-малко важен двубой, защото приемат лидера в класирането на „А” група Лудогорец в пряк дуел за титлата от 28-ия кръг на първенството.

Днес футболистите на Левски се готвиха на официалния терен на „Георги Аспарухов”, като на заниманието не се появиха нито фенове, нито представители на ръководството на клуба.

„Сините” започнаха подготовката си за сблъсъка с разградчани в сравнително добро настроение, като учудващо най-ведър бе ветеранът Христо Йовов, който получи червен картон в края на първото полувреме срещу Берое и така съотборниците му доиграха мача с човек по-малко. Бижутера постоянно се шегуваше със съотборниците си и се опитваше да повдигне духа на останалите, докато тренираше с младите момчета в отбора.

Отделно от основната група тренираха голяма част от лидерите на тима - Даниел Димов, Станислав Ангелов, Владимир Гаджев, Пламен Илиев, Базил де Карвальо, Гари Родригес и Жоао Силва, които въртяха обиколки, докато съотборниците им тренираха с топка в квадрат и правиха упражнения за кондиция.

Останалите двама вратари пък се готвиха под ръководството на треньора Краси Колев, а единственият отсъстващ от заниманието бе Ромейн Ели. Защитникът е получил лека травма и бе пратен на медицински прегледи, но се очаква да е готов за сблъсъка с Лудогорец.

Наставникът на тима Николай Митов пък постоянно дискутираше със своите помощници представянето на „сините” в Ловеч и предстоящото в събота дерби на „Герена”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки