Допинг контрол преди сблъсъка за титлата на „Герена

Това няма да е новост преди важен мач на "сините"

Допинг контрол преди сблъсъка за титлата на „Герена

Ръководството на Левски поиска допинг контрол за предстоящото дерби с шампиона Лудогорец тази събота на стадион "Георги Аспарухов", пише вестник "Тема спорт".

Очаква се по двама футболисти от претендентите за титлата да бъдат подложени на проверка за забранени стимуланти. От допинг лабораторията са взели решение, че това е мачът, който трябва да бъде поставен под специално внимание.

Това няма да е новост преди важен мач на "сините", припомня изданието. От Левски пожелаха да има такъв за първия им двубой през пролетта - гостуването на Черноморец, което столичани спечелиха с 2:0.

Тимът от "Герена" пожела да има допинг контрол и преди есенния сблъсък с Лудогорец, който "сините" загубиха в Разград с 1:2.
Тази събота Левски посреща Лудогорец на стадион "Георги Аспарухов" от 20.00 часа.

В момента момчетата на Ивайло Петев имат крехък аванс от две точки и равенство в дербито ще ги доближи до защита на шампионската титла.

Все пак е за отбелязване, че в предпоследния кръг Лудогорец има тежко домакинство на Ботев Пловдив, а в последния си мач за сезона разградчани гостуват на Монтана. В същото време Левски има лесно гостуване на Етър и домакинство на Славия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки