Левски с нов отбор в мача за титлата

Николай Митов сменя трима от карето бранители след фиаското във финала за купата

Левски с нов отбор в мача за титлата
Треньорът на Левски Нико­лай Митов ще смени почти напълно защитата за сблъска с Лудогорец, който ще реши титлата. Мачът е в събота от 20:00 часа на стадион "Ге­орги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко no TV7.
 
Митов е останал крайно разочарован от представяне­то на бранителите си във фи­нала за купата срещу Берое, който бе загубен след изпълне­ние на дузпи. Затова на резе­рвната скамейка ще седнат левият бек Нуно Пинто, както и централните защитни­ци Даниел Димов и Ромен Ели. Последният сам носи вината за третото попадение на старозагорци. При опит да изнесе топката тя му бе отк­радната от Георги Андонов, който вкара. Даниел Димов, който бе един от най-стабил­ните играчи в тима през про­летта, също се представи много слабо в Ловеч. Нуно Пинто пък бе разпилян от крилата на старозагорци.
 
Вместо тримата на терена срещу Лудогорец ще се появят Орлин Старокин, който ще иг­рае като ляв бек, както и Ди­митър Везалов и Йордан Милиев. Само един от титуляри­те в ариергарда за купата ще бъде такъв и срещу Берое - Дъстли Мулдер.

Със сигурност Митов ще направи рокади и в халфовата линия. Той няма да може да използва Христо Йовов, който получи червен картон във фи­нала още през първата част. Неговото място ще бъде зае­то от Станислав Ангелов. Най-вероятно на пейката ще седне и Владимир Гаджев. По­лузащитникът разочарова срещу заралии и бе заменен през второто полувреме. Очаква се вместо него като титуляр да започне слове­нецът Рене Михелич 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки