Берое заяви стадиона в Стара Загора за Лига Европа

Засега най-голям проблем за лиценза на стадиона е липсата на голям паркинг

Берое заяви стадиона в Стара Загора за Лига Европа
Ръководството на Берое увери всички привърженици на тима, че отборът ще играе евромачовете през лятото в Стара Загора. Шефо­вете на клуба ще изпълнят всички предписания, за да може стадион „Бе­рое" да се сдобие с лиценз за срещите от Лига Европа.
 
Най-големият проблем на съоръжението в момента е липсата на голям паркинг. От клуба правят всичко въз­можно да го решат. Ако такъв не бъ­де изграден, в крайна сметка ще се наложи да бъдат затворени някои от улиците около стадиона, когато има двубой. Такава бе практиката, когато Левски домакинстваше на „Васил Левски" в Шампионската лига.
 
Ръководството на клуба ще трябва да подобри още и условията за работата на журналистите. Това също е важен елемент. Шефовете вярват, че няма да има проблем да го отстранят.
 
„В момента тече проце­дура по това да изпълним условията, за да домакинстваме на собствения си стадион. Вярваме, че ще се спра­вим", заявиха от клуба.
 
Миналото лято бе правен серио­зен ремонт на стадион „Берое". Бе подменен  теренът, реновирана централната трибуна, санирана ко­зирката. В скоро време ще бъде напълно доизградена и лекоатлети­ческата писта на съоръжението. Бя­ха направени и много подобрения в тренировъчната база.
 

Берое вече е заявил своя стадион за домакинствата в Лига Европа. Ка­то второ съоръжение клубът е посо­чил стадиона на Черноморец - „Ла­зур" в Бургас. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки