Славия подлива вода на ЦСКА

"Белите" ще опитат да задържат Дани Златков и да му попречат да отиде на "Армията"

Славия подлива вода на ЦСКА
Ръководството на Славия ще направи всичко възможно да задържи защитника Даниел Златков в „Овча купел". Догово­рът на бранителя с „белите" изтича през лятото и той е свободен да подпише с всеки клуб, който го пожелае. Хора от ЦСКА вече са про­вели предварителни разговори със Злат­ков и по всичко ли­чи, че той може да премине на „Армия­та".

За да предотврати това, босът на Славия Венцеслав Стефанов е предло­жил нов контракт на бранителя, който очаквано е с по-доб­ри финансови усло­вия от изтичащия.

„Да, договорът на Дани изтича. Ще му предложим нов. Са­мо от него зависи дали ще остане. Иначе питайте ЦСКА за интереса към него", заяви Стефанов пред „Ме­ридиан Мач".

Предложения към Златков не липсват. Той попада в плано­вете на Литекс, като се спряга за евентуален заместник на на­ционала Николай Бодуров, който поч­ти сигурно ще бъде продаден през лято­то. Бившият футбо­лист на Миньор (Пк) е бил потърсен и от чужди мениджъри. Преди две години той бе на проби в из­раелския гранд Макаби (Хайфа), къде­то остави отлични впечатления. Дого­вор обаче не му бе предложен.

Роденият в Благо­евград футболист бе пред трансфер в ЦСКА в началото на 2010 г. Тогава обаче „червените" не се разбраха с Миньор и взеха единствено своя юноша Румен Трифонов. Даниел Златков е харесан лично от почетния президент на „ар­мейците" Димитър Пенев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки