Радуканов каза "браво" на Берое (ВИДЕО)

"Целта пред ЦСКА е третото място, трябват ни две победи в трите мача до края"

Радуканов каза "браво" на Берое (ВИДЕО)
Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов поздрави Берое със спечелването на трофея в турнира за Купата на България, предаде репортер на Novsport.com от стадион „Българска армия”. „Червените” гостуват на старозагорци в неделя от 15:45 часа в 28-ия кръг на А група „News7 футболно първенство”.

„Искам да поздравя Берое със спечелването на купата. Те бяха най-достойният отбор. Вършат хубави неща, пожелавам им успех и напред. Дано да се представят добре в евротурнирите”, сподели Радуканов на брифинга преди двубоя с Берое.

Наставникът на „червените” е най-впечатлен от дисциплината и желанието за игра на „заралии”.

„Гледах и още няколко мача на Берое (освен финала с Левски). Прави ми впечатление добрата игра, стегнат отбор, с много добра дисциплина. Играят с желание и настроение. Явно треньорът е изградил добър колектив. Когато всичко е наред, явно нещата вървят добре и се постигат и резултати”, похвали колегите си Радуканов.

Целта пред ЦСКА до края на сезона е трето място и участие в евротурнирите, заяви той.

„Преследваме третото място. Имаме нужда до края от две победи. Ние ще играем и в трите мача за победи. Има напрежение, защото е важно да спечелим третото място и да играем в Европа”.

БГ Моуриньо заяви, че еуфорията в Стара Загора няма да се отрази върху неговия отбор.

„Важното е как ние ще играем. Еуфорията ще е в техен плюс. Сега ще искат да се представят пред тяхната публика, но ние сме подготвени за мача.

Радуканов леко загатна, че не е много уверен в своето бъдеще на „Армията” с думите:

„Дискутираме лятната подготовка, дискутираме много неща, но ще видим какво ще се случи”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки