Жозе Моуриньо отсвири брифинга преди финала с Атлетико

Серхио Рамос даде пресконференция вместо него и помоли да не се говори за бъдещето на Специалния

Жозе Моуриньо отсвири брифинга преди финала с Атлетико
Защитникът Серхио Рамос даде пресконференция преди финала в турнира за Купата на Испания между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.
На събитието изненадващо не се появи старши треньорът на "белите" Жозе Моуриньо. 27-годишният испански национал беше представител на отбора на срещата с медиите ден преди двубоя за втория по важност трофей в страната.

"Аз съм тук и има конкретна причина за това. Мога да отговарям на въпросите, както отговаря старши треньорът. Тук сме, за да говорим за футбол, не за бъдещето на някого или за разочарованието, което преживяхме", заяви Рамос.

"Решихме, че футболист трябва да дойде тук. Радостен съм, че съм сред вас. Искам да говоря за финала, не за бъдещето на Моуриньо.
Ако загубим от Атлетико Мадрид, сезонът ще бъде напълно провален. Реализмът изисква да кажем това. Трябва да опитаме да спасим кампанията с тази купа. Отборът е над всичко, не са важни индивидуалностите", каза още Рамос.

Най-вероятно Жозе Моуриньо ще напусне Реал Мадрид след края на сезона и ще се завърне в Челси. Сезонът беше определен като пълен провал от ръководството на столичния клуб.

Кралския клуб не успя да достигне до финала в Шампионската лига и да защити титлата на Испания, спечелена през 2012 година. Медиите в Мадрид са категорични, че Моуриньо е в конфликт с някои от основните футболисти в отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки